2777
2789

چقدر دیر میگذره بارداری ☹️🥴 حوصلمم از اونور سر میره قرار بود ۲۶ این ماه یعنی چهارشنبه بریم شمال اما افتاده شنبه یعنی ۱ مرداد 😐 احتمالا منممم که تو خونه مردم از بس حوصلم سر میره 

دوست دارم زودتر دخملم بیاد بغلش کنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرروز انگار یک ساله

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

هیچ وقت دعا نکن نگو زودتر دنیا بیاد

دختر من ۳۳ هفته نارس دنیا اومد دو هفته تو دستگاه بود نمیدونی چقدر هم اون اذیت شد هم من!

فقط بگو انشالله سالم و سلامت دنیا بیاد

این چند ماهم عین آب خوردن میگذره یه روز به خودت میای میبینی بزرگ شده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
هیچ وقت دعا نکن نگو زودتر دنیا بیاددختر من ۳۳ هفته نارس دنیا اومد دو هفته تو دستگاه بود نمیدونی چقدر ...

اره درسته 🥴

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یکساله پامو از خونه بیرون نزاشتم فقط خرید و داخل شهر ...دلم مسافرت میخواد .

خیلی دیر میگذره ،بعد اطرافیان میگن چند وقتته میگم شیش ماه و خورده ای ..میگن واااای چقدر زود گذشت 

ما داریم از همه جهات چیز میشیم به چشم اونا زود میگذره😅😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
آها پس خوشبحالت من تو بارداریم فقط اجازه داشتم برم دکتر رو برگردم حتی نباید میشستم

من خودم الان بارداریم خیلی سخت تر از اولیه اما خدا رو شکر استراحت مطلق نیستم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یکساله پامو از خونه بیرون نزاشتم فقط خرید و داخل شهر ...دلم مسافرت میخواد .خیلی دیر میگذره ،بعد ا ...

حق😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچ وقت دعا نکن نگو زودتر دنیا بیاددختر من ۳۳ هفته نارس دنیا اومد دو هفته تو دستگاه بود نمیدونی چقدر ...

خدا عزیزات رو برات حفظ کنه ،درست میگی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
2810