2777
2789
ن‌دیگ سقطه خونریزی دارع آدم😑

سقط خود به خودی بعله خون ریزی زیاده ، ولی کورتاژ اصلا نباید بیشتر یه هفته طول بکشه اگه طول کشید حتما باید بره بیمارستان سونو بده نباید نادیده بگیره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بشو 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بیشتر ببینید
الکی بستری نشومشکلی باشه خودش سقط میشهعروس خاله‌مم گفتن باید بستری بشه. تازه اون تقریبا 2 ماهش بود و ...

گاهی هم نمیشه لچه منم قلب نداشت تا دوازده هفته صبر کردم نیفتاد

همتا اسم خـودمه♥
نمیخوام بستری بشمنمیشه تو خونه سقط کردروشی بلدین یا نه

عزیزم عضو کانال سیاهدانه شو روش طبیعی برای سقط رو گفته حتی گفته اگه قلب جنین تشکیل نشد با ی دستورهای طب سنتی تشکیل میشه سقط نکن فعلا بزن تو نت میاره حتما عضو شو

ذعفران و آویشن. غلیظ. اما دارو رو‌نمیدومم میتونی یه دکتر پیدا کنی. بهش یه‌پولی بدی بهت قرص میده

کاش هیچوقت این چیزا برا ادم لازم نشه خیلی میترسم😢 کسی دکتر میشناسه بگه واقعا یکی از فوبیاهام هست

کورتاژ چطوریه

منم این شرایط رو داشتم باید بستری شی عزیزم اول کورتاژ نمیکنن قرص میذارن خودش سقط بشه بعد اگه نشد کورتاز میکنن انشاا… خدا کمکت کنه بعد نی نی سالم بهت بده

پسرم اومدی شدی همه دنیام
گاهی هم نمیشه لچه منم قلب نداشت تا دوازده هفته صبر کردم نیفتاد

نه عروس خاله‌م قلب تشکیل شد. مشکلی نداشت. نمیدونم چند هفته بود ولی 2ماهو رد کرد و یهو گفتن رشد بچه متوقف شده. دکتر بهش دارو داده بود برا سقط ولی مصرف نکرد. خاله‌م میگفت زعفرون زیاد خورد و به بهونه بازی با دخترش بپر بپر کرد تا بچه سقط شد.