2777
2789

دخترای همسن وسال من سال دیگه فارغ التحصیل میشن ولی من پام گسره تو کنکور چهارساله نتونستم خلاص شم مشکل اینکه خیلی برام مهمه اما خیلی نوسانی درس میخونم یه روز باانگیزم ویه روز ناامید یه ترمم دانشگاه ازاد رفتم روانشناسی مرخصی گرفتم ولی نمیتونم از کنکور بکنم اینکع خودمو به خودم وبقیه ثابت نکردم وخودمو یه ادم بی عرضه میبینم ازارم میده

انگار فقط داشتم تو خواب میدوییدم🙃💔
امسال چقدر خوندی؟

بیشتر از قبل ولی بازم بد خوندم مشکلم اینکه همش با خودم میگم نمیشع نمیتونم خیلی ناامید بودم همینم سستم کرد اولاش خیلی انگیزه داشتم بعدش دیدم خیلی مطالبو یادم رفته کلا گفتم هیچی دیگه قبول نمیشم حالا مثلا پیراپزشکیم میخواستم حتی شده ازاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر از قبل ولی بازم بد خوندم مشکلم اینکه همش با خودم میگم نمیشع نمیتونم خیلی ناامید بودم همینم سست ...

سعی کن استرسو از خودت دور کنی مخصوصا سر جلسه هول نشو، وضعیت کنکور اردیبهشت چطور بود؟

سعی کن استرسو از خودت دور کنی مخصوصا سر جلسه هول نشو، وضعیت کنکور اردیبهشت چطور بود؟

افتضاح منفی واسه همینم بود انقدر خودمو باختم میگفتم لااقل ۱۵ درصد زدم بعد دیدم نه وضع خرابه

افتضاح منفی واسه همینم بود انقدر خودمو باختم میگفتم لااقل ۱۵ درصد زدم بعد دیدم نه وضع خرابه

ریلکس باش و فقط اونایی که مطمئنی رو جواب بده، راستی حتی اگه نیاوردی رشته دلخواهتو و رفتی یه رشته دیگه دانشگاه آزاد خودتو نباز 

ریلکس باش و فقط اونایی که مطمئنی رو جواب بده، راستی حتی اگه نیاوردی رشته دلخواهتو و رفتی یه رشته دیگ ...

من درواقع خودمو از پارسال باختم که رفتم ازاد روانشناسی حس کردم توهین کردم به خودم به مامان وبابام...

من درواقع خودمو از پارسال باختم که رفتم ازاد روانشناسی حس کردم توهین کردم به خودم به مامان وبابام...

نظام آموزشی اصلا عدالت نداره تقصیر شماها نیست درک میکنم خیلی ناراحتی، برات دعا میکنم امسال نتیجه خوبی بگیری