تلقین نیست قرص سرماخوردگی خواب اوره ،زن اون مرده هم دروغ میگفته حتما که سردرد داره
من خودم دوره دیدم دارو هارو میشناسم میدونم هر دارویی چه عوارضی داره و باعث چی ها میشه
من در کل گفتم بدونید کلی کتاب هست در این مورد که تلقین هم بی تاثیر نیست حتی چند سال پیش دکترا این آزمایش و انجام دادن اومدن به مریضاشون دارو دادن و گفتن خوب نمیشی طرف حالش بدتر شده ولی اومدن به یکی دیگه همونارو دادن ولی گفتن خوب میشی و... طرف خوب شده در کل تو اعتقاد نداری به خودت مربوطه دیگه لازم نیست بیای یقه ی منو بگیری
میشه دعا کنید به عشقم برسم و کنکورم قبول بشم؟🥺خیلیم دلم نی نی میخاد🥺اگه دعا کردید حتما بهم بگید منم دعاتون کنم❤️ یک عدد درونگرام و عاشق خدام و خدا بهترین دوستمه!اگه دوست داری پیش خدا مقام بالایی داشته باشی غرور نداشته باش و کسیو قضاوت نکن قاضی فقط خودشه ما هیچ وقت نمیتونیم همو قضاوت کنیم و اینکه مواظب حرفامون باشیم که دل کسیو نشکنیم رعایت کردن اینا هم تو زندگی واقعی و هم اینجا خیلی مهمه...دعا میکنم همه به اهداف و عشقشون برسن و خدا مریضارو شفا بده و به تنگ دست ها رزق و روزی بده و مشکل همه رو حل کنه آمین❤️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من خودم دوره دیدم دارو هارو میشناسم میدونم هر دارویی چه عوارضی داره و باعث چی ها میشه من در کل گفتم ...
مهم اینه. بدون دارو دادن میگفتن خوب میشی ببینین خوب میشد یا نه،گروه اول هم علت اینکه خوب نشدن با وجود دارو به خاطر ناامیدی ای بود که توشون ایجاد کرده بودن قبول دارم روحیه مهمه برای بهبود بیماری در کنار دارو، البته به تلقین هم اعتقاد دارم مثلا من هی بگم حالم بده ناراحتم واقعا ناراحت میشم یا هی بگم چقدر حالم خوبه خوشحالم ناراحت هم باشم ناخودآگاه خوشحال میشم