2777
2789
عنوان

چیکار کنم چشم بچه م آبی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 40 پست
احتمالش کمه مادربزرگ و پدربزرگم چشماشون آبی بود قشنگ آبی آبی ازاین آبی خوشگل ها همه نوه ها حسرت اون ...

آخی 🥺

منم مامانبزرگم چشماش سبز بود،  هشت تا بچه اورد همه چشم قهوه ای فقط بابای من چشماش سبز شد و از نوه هاش هم هر بچه ش دو سه تا بچه اورد اونا هم همه چشم قهوه ای شدن. 

ولی الان نتیجه هاش دارن چشم سبز میشن با وجوده پدر مادرای چشم قهوه ای 

ممکنه شما هم بچه هاتون چشماشون به ژنه پدربزرگ مادربزرگتون بره 

آخی 🥺منم مامانبزرگم چشماش سبز بود، هشت تا بچه اورد همه چشم قهوه ای فقط بابای من چشماش سبز شد و از ...

چشم های همسرم یکم روشن ولی پسرم زده رو دست همه و مشکی شده قهوه ای سوخته هم نه مشکی

احتمالش هست ولی من فقط ژن رنگی دارم و همسرم نداره و احتمالش پایین میاد

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن آب دریا باید موقع بارداری بخوری

خودم سبز، مامانم عسلی ، بابام طوسی، دوتا از خواهر شوهرهام بور و چشم رنگی. 

دخترم چشم و ابرو مشکی غلیظ درومد 🤦‍♀️😡

آب وسط دریا هم خوردم فایده نداشت😮‍💨😮‍💨

کاربر سال 98 هستم
اصلا راهی وجود نداره برای اینکه احتمالش بالا بره یا پایین

اخه برا دختر پسرزایی میگن ـ

رحمتو سرد نگه داری احتمال دختر دار شدن بالا میره 

گرم نگه داری احتمال پسر 

و چیزای این چنینی. 

گفتم شاید اینم اونطور باشه

خودم سبز، مامانم عسلی ، بابام طوسی، دوتا از خواهر شوهرهام بور و چشم رنگی. دخترم چشم و ابرو مشکی غلیظ ...

واااییی چه شانسی داشتههه😂😂😂😂

من بودم افسردگی میگرفتم🤣🤣🤣

عضو اکیپ جذابای سایت😍💃💃💃                    اگه امضای منو میخونی باید بهت بگم تو یه آدم فوق العاده ای هستی🥲 لازم نیست قدرت خاصی داشته باشی همین که داری تو سخت ترین شرایط لبخند میزنی و دووم میاری یعنی فوق العاده‌ای😊         حالا بریم یه کاری کنیم، همین حالا پاشو برو کاری که خیلی وقته میخوای انجام بدی ولی عقب میندازی رو انجام بده، و کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن.         به پوستت برس💆🏻‍♀️ برقص💃 برای خودت برنامه ریزی داشته باش و فراموش نکن تو فوق العاده‌ای❤️

اخه برا دختر پسرزایی میگن ـرحمتو سرد نگه داری احتمال دختر دار شدن بالا میره گرم نگه داری احتمال پسر ...

خیر متخصص ها میگن برای ختر زایی و سرزایی هم هیچ روشی به جز ای وی اف نیست. رژیم و پ هاش سرگرمی هست و غیر علمی و خرافه.

ژنتیک فقط

من هم مادرم هم پدرم هردو چشم رنگی

و اینکه زیاد تو افتاب نباشی میوه هاش هم سرچ کنید میاره چی بخوری

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵