2777
2789
عنوان

تو محرم تا حالا حاجت گرفتین چجوری

193 بازدید | 22 پست

چه نذری یا ختمی انجام دادین ؟ خدا خیرتون بده بهم بگین   

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی ان شاءالله هرچی میخوای اگ ب صلاحته خدا بهت بده عزیزم

من زنداداشم ۱۷ سال بچه دار نشد دکتر رفت بچه کاشت اما نشد ک نشد دکتر گفت بچه دار نمیشی

تا اینکه بعد ۱۷ سال ب لطف خدا و اهل بیت علیه السلام خدا بهش بچه داد بدون دکتر و فقط با اراده خدا و دعای اهل‌بیت علیه السلام....

قرآن رو کامل ختـــــــــــــم کن هدیه ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها 

زیارت عاشورا ۴۰ روز بخون با ۱۰۰ لعن و سلامش هدیه ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

زندانی پارسال خواهرم که محکوم شده بود به ۶ ماه حبس نذر خنچه حضرت قاسم کردم حاجت گرفتم امسال باید پهن ...

این چجوریه عزیزم‌میشه برام توضیح بدی؟‌

بنظرت میشه معجزه بشه؟ 

نمیگم برای کنکور تلاش نکردم خیلی شب بیداری کشیدم اما نمیدونم چی بشه 

بنظرتون منم نذر کنم؟ 

سلام خوبی ان شاءالله هرچی میخوای اگ ب صلاحته خدا بهت بده عزیزممن زنداداشم ۱۷ سال بچه دار نشد دکتر رف ...

ببخشید منظورتون از صد لعن و سلام چیه؟‌

راستش بلد نیستم میخوام انجام بدم

اگ زیارت عاشورا رو ۴۰ بار ساده بخونم تقدیم کنم‌چی؟ 

ببخشید منظورتون از صد لعن و سلام چیه؟‌راستش بلد نیستم میخوام انجام بدماگ زیارت عاشورا رو ۴۰ بار ساده ...

چهل روز زیارت عاشورا بخون

لعن و سلام ک داره هر کدام ۱۰۰ بار بخون و تقدیم ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج کن

میتونید کل قرآن ختم کنید و هدیه ب ایشان کنین 

ببخشید منظورتون از صد لعن و سلام چیه؟‌راستش بلد نیستم میخوام انجام بدماگ زیارت عاشورا رو ۴۰ بار ساده ...

نذر لقمه حضرت محسن علیه السلام هم خوبه لقمه میگیری مثلا پنیر گردو سبزی  با خرما مثلا یا هرچی در توانت هست لقمه میگیری میری امامزاده ای پخش کن و میگی برای حضرت محسن علیه السلام است فرزند حضرت فاطمه سلام الله علیها

اینم بگم حضرت محسن علیه السلام فرزند ۶ ماهه سقط شده حضرت زهراست سلام الله علیها

نذر شله زرد برای حضرت زهرا هم خوبه

شماره کربلا ۱۶۴۰

شماره حرم امام رضا ۰۵۱۴۸۸۸۸

التماس دعای فرج

آقا جان حضرت مهدی عج خیلی غریبند تو این دنیا همه مشغول خویش هستن

2810