2777
2789
عنوان

تو محرم تا حالا حاجت گرفتین چجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 22 پست
نذر لقمه حضرت محسن علیه السلام هم خوبه لقمه میگیری مثلا پنیر گردو سبزی با خرما مثلا یا هرچی در توان ...

بنظرتون برای کنکور حاجت میده؟ 

میخواستم جمعه شب ب نیت حضرت علی اصغر شیر پخش کنم

ببخشید منظورتون از صد لعن و سلام چیه؟‌راستش بلد نیستم میخوام انجام بدماگ زیارت عاشورا رو ۴۰ بار ساده ...

نماز استغاثه حضرت فاطمه سلام الله علیها عالیه

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرتون برای کنکور حاجت میده؟ میخواستم جمعه شب ب نیت حضرت علی اصغر شیر پخش کنم

من خودم ۳ بار کنکور دادم کنکور بیشتر ب تلاش‌ه امیدوارم خیلی تلاش کرده باشی ولی خب جمعه ب نیت حضرت علی اصغر شیر پخش کن ان شاءالله حاجتت از خدا مهربون میگیری 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

این چجوریه منم خونه میخوام

۶ محرم بیشتر هیت ها خنچه پهن میکنن یا گل ریزون میکنن یه چیزی بزدار اون زوز نیت کن حاجت گرفتی خنچه حضرت قاسم پهن کنی حنا اینه شعمدون اجیل مشکل گشا میوه شکلات 

این چجوریه عزیزم‌میشه برام توضیح بدی؟‌بنظرت میشه معجزه بشه؟ نمیگم برای کنکور تلاش نکردم خیلی شب بیدا ...

عزیزم بستگی به اعتقادت داره 

من کی باشم بخوام بگم حاجت میگیری یا نمیگیری گلم 

بالا توضیح دادم