2777
2789

⭕️لیستینگ همستر⭕️

بعد از دو صرافی بزرگ حالا نوبت به bybit رسید⭕️ 

🐹پیش فروش توکن HMSTR$ پس از KuCoin و Gate.io، اکنون در ByBit آغاز شد 

محدوده ی قیمت 0.07$

🐹تا ۱۱ مرداد فرایند پاداش دهی به کاربران آغاز خواهد شد✔️💵

🔫پیش فروش یعنی مرحله‌ای که سرمایه‌گذارها وارد میشن و پول میدن توکن همستر میخرن، هرچی بیشتر بخرن به نفع ما هست و توکنایی که دست ماست ارزشمندتر میشه؛ البته روزی که ماین همستر تموم بشه و مردم بتونن نقد کنن نسبت به قیمت الان پیش فروش میاد پایینتر چون اکثر مردم میخوان بفروشن و خارج بشن😌

پس اگه نمیخوای نگه داری آماده باش که تا ماین تموم شد نقد کنی و تو اوج قیمت بفروشی

دو تا کار رو باید کرده باشی:

1️⃣تونکیپر به همستر وصل کرده باشی، ماین که تموم شد میزنی رویwithdraw هرچی ایردراپ همستر بهتون تعلق گرفته باشه میره توی تونکیپر

2️⃣همسترها رو از تونکیپر میفرستی در یک صرافی ایرانی که همستر رو لیست کرده و سریع نقد میکنی

با صرافیای خارجی هم میتونید کار کنید ولی به هر دلیلی پولتونو بخورن کاری نمیتونید بکنید

🔃الان تنها صرافی ایرانی که همستر و تپسواپ رو لیست کرده اکسکوینو هست تو صفحه اول صرافی بزرگ زدن و خبر خوب اینه که اگه از قبل تو این صرافی حساب ندارید الان میتونید در چند دقیقه ثبتنام کنید و 50تا ناتکوین هم بگیرین🤑

👇لینک ثبت‌نام👇

‎🔫فقط دو تا نکته:

اولا مراحل ثبت‌نام رو که انجام دادین باید صبر کنید تا احرازهویتتون تایید بشه و یکم طول میکشه؛ پس الان ثبت‌نامتون رو انجام بدین که زمان اتمام ماین همستر بتونید در صرافی نقد کنید نه اینکه تازه منتظر باشین حسابتون رو تأیید کنن

و دوم اینکه برای دریافت هدیه 50ناتکوین باید بعد از مرحله اول ثبتنام روی گزینه احرازهویت بزنید یه دقیقه بیشتر طول نمیکشه چون عکس و فیلم نمیخواد ۲۴ساعت بعدش ناتکوین هاتون در کیف پول صرافی شارژ شده✌️

میشه برای سلامتیم ۳تاحمدبخونید♥️ هرکس خونداین پست رو لایک کنه لطفا 🙏🥺

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش چرته ...هنوز لیست نشدهک وگرنه کانالم می‌گفت 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
تا یازده مرداد میتونم سکهامو زیاد کنم؟ رفتم منه احمق پروفیت خریدم

روند این بازی ربطی ب تعداد سکه نداره دوست عزیز ،شما باید پروفیت و سکه و کارت هارو تو یه حد نرمال نگه دارید،چون همستریا بطرز مشکوکی چیزی بروز نمیدن ک کدوم مهمتره پس عقل حکم میکنه کاری ک گفتم رو انجام بدین

چمیدونم یکی میگه هست یکی میگه سکه مهمه الان دیگه میگن هردو خوب باشن اگر پروفیتت زیاده فعلا دست نگه د ...

من رسوندمش دو میلیون روزی پنجاه میلیون سکه جمع می‌کنم واقعا موندم چکار کنم 

2810