2777
2789
عنوان

سقط کردم

617 بازدید | 13 پست

تروخدا قضاوتم نکنید مجبور ب سقط شدم توی پنج هفته با ۱۰ تا قرص سایتوتک ولی همشدو تیکه لخته خون دفع کردم و بعدش خونریزی ندارم خیلی کم لک دارم یعنی سقط نشده؟

کاش خدا اون بچه رو به من میداد ...سقط لخته خون های زیاد دفع می‌کنی با خونریزی شدید

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش خدا اون بچه رو به من میداد ...سقط لخته خون های زیاد دفع می‌کنی با خونریزی شدید

وقتی شک کردم ب بارداری فقط دعا میکردم من. باردار نباشم و بجاش اونایی ک منتظر کوچولوان بچه دار بشن

وقتی شک کردم ب بارداری فقط دعا میکردم من. باردار نباشم و بجاش اونایی ک منتظر کوچولوان بچه دار بشن

منم همین دعارومیکردم ولی دیگه چه میشه کردم ۱۳هفتگیم فهمیدم باردارم قلبش تشکیل شده بود و...همه اون مدت فکرمیکردم بخاطر کیستم پریودیم عقب افتاده هرچقدر زعفرون و...خوردم فایده نداش 

وواقعا از گناهش ترسیدم دیگه  که  ‌‌‌‌‌....وسپردم بخدا دیگه هرچند شرایط زندگیم خیلی بده واصلا امادگی بچه دیگه ندارم

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
منم همین دعارومیکردم ولی دیگه چه میشه کردم ۱۳هفتگیم فهمیدم باردارم قلبش تشکیل شده بود و...همه اون مد ...

آفرین خوب کاری کردی اول که آدم باید خیلی مواظب باشه بعدشم که شدن دیگه باید نگهش داری ،آخه خیلی گناه داره اون بچه که قلب ک‌وچولوش میزنه رو با دست خودت عمدی سقط کنی

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
آفرین خوب کاری کردی اول که آدم باید خیلی مواظب باشه بعدشم که شدن دیگه باید نگهش داری ،آخه خیلی گناه ...

کاش منم میتونستم نگهش دارم ولی الان ک قرصو استفاده کردم حتی نمیتونمم پشیمون بشم دیگ ن راه پس دارم ن راه پیش

آفرین خوب کاری کردی اول که آدم باید خیلی مواظب باشه بعدشم که شدن دیگه باید نگهش داری ،آخه خیلی گناه ...

شاید باورکردنی نباشه ولی خداشاهده من قرص میخوردم جلوگیری میکردم مراقب بودم همیشه اینو خیلیاباورنمیکنن ولی تنها دکترم بود که گفت مدتیه بعضی قرصا تقلبی شدن ...

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
نگهش داشتی؟

اره