2777
2789
عنوان

شما ترجیح میدید که خانواده همسرتون

189 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها لطفا همه جواب بدید

شما ترجیح میدید خانواده همسرتون حمایتتون بکنن،کنارشون زندگی کنید هواتون رو داشته باشن و امر و نهیتون هم بکنن.در کل همیشه با هم باشید ناهار شام صداتون کنن و بیشتر مواقع پیش هم باشین تفریح و پیک نیک برین

یا بی نهایت بی تفاوت  زندگی هاتون جدا شاید سالی ۵ بار همو ببینید.اصلا دعوتتون نکنن.عیدی به بچهاتون ندن نه از خوشی ها نه از ناخوشی ها از جشن و مراسم هاتون اصلا خبر دار نشن.هیچ محبت مالی و عاطفی هیچیه هیچی فقط اسما فامیل و خانواده باشن

بچها من جز دسته دومم هم من هم همسرم خیلی خلا داریم میگیم چرا خانوادش این همه نسبت به ما بی تفاوتن.همش به خواهر شوهرم محبت میکنن.من تا حالا چند بار دعوتشون کردم اونها دریغ از یه نون پنیر که بذارن جلوی ما بین نوه ها فرق میذارن😞

خوش بحالتون اونایی که خانواده همسرتون دوستتون دارن

منم دسته دومم ولی خوشحالم

فقطم با خانواده خودم رفت و آمد میکنم 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ما هم جزو دسته دوم هستیم

کلا دختردوست هستن

ولی انقدر اخلاق بد دارن که از خدامه کلا نبینمشون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ن به شوری شور اولی خوبه ن به بی نمکی دومی متعادل در صورتی ک دخالت نباشه و به میل خودت باشه بری بیای بمونی نمونی

یامحمد یاعلی یافاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی

من دسته ی دومو ترجیح میدم ... با اینکه اونم خوب نیست اما خانواده ی همسرم قابل تحمل نیستن که بخواییم از دسته ی اول باشیم 

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
بی توجهی هم بدهتوجه زیادمولی شما چرا تمرکزت رو‌ اوناسبذار رو‌خانواده‌خودت

خانواده خودم اگه نبود که دق میکردم.من یه ادم به شدت بیرون گرام زجر میکشم وقتی این رفتارها رو میبینم

من دسته ی دومو ترجیح میدم ... با اینکه اونم خوب نیست اما خانواده ی همسرم قابل تحمل نیستن که بخواییم ...

شما هم راست میگی اینجوری هم سخته ولی بی تفاوتی خیلی خیلی سخته

اره پدر شوهر منم به شدت حسود شده و چشم دیدن مارو نداره

برو تاپیک منو بخون بخدا مادرشوهرم بهشت 

فکر کنم دختر و دامادش دعوا کردن و کتک کاری میگن تفصیر منه😐داعش حمله میکنه میگن بخاطر توئه😂😂😂

ولی من بعد شما ها دیگه زندگی نکردم🥀
2810