2777
2789

اخه هنوز هفت هفته هستم حتی هفته پیش قلبش تشکیل نشده بوددد      امروز ساعت پنج عصر فقط خیار خوردم  ۱۰شبم یکم فیله کباب کردم    الان باز همرو گلاب بروتون بالا اوردم  راستش خسته شدم   همش لرز دارم سردمه بعدشم بالا میارم تمام گلوم زخم شده

فشارت پایینه برو یه سرم تقویتی بزن عزیزم

قرص ضدتهوع دکتر باید بهت بده 

دیگه اوج حالت تهوع هات الانه تا ۴ ماه خوب میشی انشالله

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۷ هفته و ۵ روزمه پدرم در اومده اشتها که شده صفر هیچی دلم نمیخواد هیچی نمیخوذم حالت تهوع میکشتم م ...

کشک یا ادامس بخور 

منم یادمه تا ۴ماهگی هیچی جز سالاد نخوردم ۳ کیلو کم کرده بودم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ببخشید ضرر نداره برای جنین من گلاب به روتون دل و رودم میاد بالا 🥺🥺🥺🥺

نه عزیزم هبچ مشکلی پیش نمیاد

وزن گیری برای ۳ماهه ی اخرهست

منم ۷ هفته و ۵ روزمه پدرم در اومده اشتها که شده صفر هیچی دلم نمیخواد هیچی نمیخوذم حالت تهوع میکشتم م ...

انقد رو این تهوع و استفراغ زوم کردم  اصلا یادم نمیاد علائم دیگم دارم؟  باورت میشه خودمم فراموش کردم

من ۶ هفته هستم هیچ تهوع و ویاری ندارم بارداری قبلی هم همینطور بودم ولی هماتوم و لک بینی داشتم امروزم دوباره لک صورتی دیدم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
اخه من بدبخت امروز نه سبزیجات نه نون هیچی نتونستم نگه دارم

اشکالی نداره 

حتما به دکترت بگو قرص دمیترون بده بهت 

انقد رو این تهوع و استفراغ زوم کردم اصلا یادم نمیاد علائم دیگم دارم؟ باورت میشه خودمم فراموش کردم

خیلی بده من امروز انقدر حالم بد شد نشسته بودم کف دسشویی عق میزدم کلا