اخه هنوز هفت هفته هستم حتی هفته پیش قلبش تشکیل نشده بوددد امروز ساعت پنج عصر فقط خیار خوردم ۱۰شبم یکم فیله کباب کردم الان باز همرو گلاب بروتون بالا اوردم راستش خسته شدم همش لرز دارم سردمه بعدشم بالا میارم تمام گلوم زخم شده
دیگه اوج حالت تهوع هات الانه تا ۴ ماه خوب میشی انشالله
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم ۷ هفته و ۵ روزمه پدرم در اومده اشتها که شده صفر هیچی دلم نمیخواد هیچی نمیخوذم حالت تهوع میکشتم م ...
کشک یا ادامس بخور
منم یادمه تا ۴ماهگی هیچی جز سالاد نخوردم ۳ کیلو کم کرده بودم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ببخشید ضرر نداره برای جنین من گلاب به روتون دل و رودم میاد بالا 🥺🥺🥺🥺
نه عزیزم هبچ مشکلی پیش نمیاد
وزن گیری برای ۳ماهه ی اخرهست
اخه من بدبخت امروز نه سبزیجات نه نون هیچی نتونستم نگه دارم
اشکالی نداره
حتما به دکترت بگو قرص دمیترون بده بهت