2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم قضیه چیه ؟ درست بگو شاید بتونم کمکت کنم

یکی عکس عروس هلندی گذاشته میگه پیدا کردم داخل دیوار حالا بهش پیام دادم میگه که پول بزن تا برات بیارم میگم حضوری میدم بهت میگه نه چک چون میزنی بعد میگه به روح مادرم قسم که کلاهب#ردار. نیستم من چاقو نزاشتم زیر گلوتون و فلان  میگه ۸۰۰ می‌خوام حداقل ۳۰۰ بزن گفتم ۱۰۰ میزنم بیانه گفت نه دیگ کلی ناراحت شد که من قسم  روح مادرم رو خوردم اگر کلاه#بردار بودم همون ۱۰۰ تومن رو می‌گرفتم بعد بلاک میکردم

یکی عکس عروس هلندی گذاشته میگه پیدا کردم داخل دیوار حالا بهش پیام دادم میگه که پول بزن تا برات بیارم ...

عزیزم اینطوری طوطی خریدن درست نیست

شما باید بری ۱۰ دقیقه الی ۲۰ دقیقه کنار قفس پرنده بشینی

باهاش بازی کنی 

علائم تکون خوردن پرهاش رنگ و شکل فضله و... همه رو چک کنی

اگه سالم بود کسل نبود فضله ش مشکلی نداشت ورجه وورجه میکرد اونموقع بخرش

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

پشمام ۱۳ سال کاربری داشتی؟؟؟؟ینی سال ۸۰ و خوردی .. دمت گرممممم چقد قوانینو رعایت میکردیبی😐😳😐🍂

نامردا سر یه لایک کوچیک ترکوندنم

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 
نامردا سر یه لایک کوچیک ترکوندنم

من فشاری شدم جات خواهرر😑

فقط 37 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۵ فروردین نیستم  سایت خدافسسس👋🏻❤ این کاربر از تاریخ ۱۴۰۳/08/14 قرارِهفته ای یک بار بیاد سایت🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟!🌱 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 این روزا حالم خیلی خوب نیست دعا کنید برام🫂