2777
2789
عنوان

از قیافه و هیکل شوهرم خسته شدم هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 23564 بازدید | 357 پست
چرا همه شک دارن به خوشبختیت؟؟

نمیدونم .آخه اصلا شوهرمم غریبه س .همشهریم نبود ک بگم آمارشو دارن .مثلا یکی از دوستام همش میگفت بچه نیار زوده حالا وقت داری .بعد یبار گفت مبخام بچع بیارم سنم نره بالا .حالا اون ۲۵ سالشه یه بچه دیگه هم داره . من ۳۲ سالم.یا نامزد بودم هی مثلا بحث کوچیک میکردم با شوهرم .میومدم با این درد دل میکردم میگفت دیگه دخترم ک نیستی بتونی جدا بشی راحت . 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خیلی لاغر حقداری ولی میدونی چیه اسی از بس باهات خوب بوده فکر میکنی لیاقتت بیش از ایناس دوبار بت ب ...

دقیقا

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

منم قبل از شوهرم عاشق یکی بودم که قدش ۲۰۸ بود 

چهارشونه هیکلی چشم و ابرو مشکی .ته ریش پر 

ولی بعد دو سال خودم ولش کردم چون دنبال ازدواج نبود و دنبال رابطه و کثافت کاری بود 

من با شوهرم ازدواج کردم و دو سال پیش اونم یه خانم فوق مذهبی گرفت که سالی سه بار میرفت کربلا 

دو ماه پیش از پیج اینستا خانمش فهمیدم جدا شدن و مثل اینکه دلیلش خیانت آقا بود 

واسشون نازاحت شدم ولی واسه خودم خیلی خوشحالم که به موقع از اون رابطه اومدم بیرون 

زیاد پز نده عزیزم اینجا همه از فرط بیچارگی عضون
نمیدونم .آخه اصلا شوهرمم غریبه س .همشهریم نبود ک بگم آمارشو دارن .مثلا یکی از دوستام همش میگفت بچه ن ...

اون حسودی کرده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
۵۶ کیلوئه و ۲۹ سالشهاون روز یه کم دوستش داشتم ولی کم کم از بین رفت

خب همون اول   بگو وزنش‌و.‌‌‌.بهت حق میدم  الان...از لاغری    رد کرده که.    بره متخصص تغذیه.      

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کار خدا میشه برعکس باشه؟ما آدما درست تصمیم نمیگیریم برا زندگیمون

این همه آدم درست تصمیم نگرفتن!

چرا یکی که قدر نمیدونه باید یه مرد عالی گیرش بیاد

بعد یه زن بساز یه شوهر گند اخلاق گیرش میاد

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
چرا برای ثابت کردن خوبی شوهرت بقیه رو تخریب کردی

چون اون مقایسه میکرد از خوبی های اونا میگفت منم زدم ب سیم آخر . دقت کنی نوشتم بدم میاد از مقایسه کردن . از ظاهر بین بودن بدم میاد . چون پول داشتن هر غلطی میکردن باز اونا خوب بودن و شوهر من بد 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
نمیدونم .آخه اصلا شوهرمم غریبه س .همشهریم نبود ک بگم آمارشو دارن .مثلا یکی از دوستام همش میگفت بچه ن ...

وا  .بدون دلیل فکر میکنن بدبختی 

باید زندگیاشون مسخره کنی و این حسو بهشون بدی که دلت واسشون میسوزه 

ضعفاشون به روشون بیار و از زندگی شخصیشون سوال بپرس .بعد یه مدت دست از سرت بر میدارن

زیاد پز نده عزیزم اینجا همه از فرط بیچارگی عضون