2777
2789
عنوان

از قیافه و هیکل شوهرم خسته شدم هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 23564 بازدید | 357 پست
اخه اومده میگه خوب شد زن نگرفتم😐چند چنده باخودش

ینی میگه خوب شد وقتی از قیافشون خوشم نیومد نگرفتم ک بعدا مثل اسی بشم

همون اول گقتم پسند نکردم

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷
نمیخاد دلتون برا شوهر اسی بسوزه. حالا همه شدن مدافع شوهر ایشون. همین مرد اگه یکم هیکل و چهره و مردون ...

چطوری اینهمه درست گفتی

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخاد دلتون برا شوهر اسی بسوزه. حالا همه شدن مدافع شوهر ایشون. همین مرد اگه یکم هیکل و چهره و مردون ...

اونقدر مردای زشت دیدم که خیانت میکنن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

ربطی ندارد دختر فامیلمون انگار مدل ترکیه است شوهرش بد قیافه و زشت کتکش میزنه ناجور پول نمیده خیانت می‌کنه تازه شکاک هم هست و حتی زنشو مجبور می‌کنه عروسی هاهم چادر بپوشه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
شوهر من هرجا میره همه محوش میشن ولی اینا به چشم من نیومد من عاشق خودشم

قدش دومتره؟

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

یعنی هر مردی خوب و متعهد و زن دوست باشه یه عیب و ایرادی داره که زبونش کوتاهه؟

اسی هیچ وقت سعی نکن کسی رو تغییر بدی . یبار خودتو بذار جای شوهرت . اگه همش بهت بگه چاقی لاغری شکم داری جوش داری دماغت فلانه و خیلی چیزای دیگه، که خیلی از مردا میگن

خودتو بذار جاش اگه تو این حرفارو میشنیدی آشوب به پا میکردی میومدی تاپیک میزدی ک لابد زیر سرش بلند شده یا بقیه زنارو میبینه از من ایراد میگیره 

منم تو دوران نامزدی یبار شوهرم پیش همکارامون وایستاده بود نگاه کردم دیدم قدش از همه کوتاه تره . بعد نشستم با خودم فکر کردم با همون همکارامون مقایسه ش کردم دیدم همشون خیانت کارن همشون زندگیشون مشکل داره . سیگار و گل میکشن‌.خیلی بد دهن و بیشعور بودن . فقط ی مقایسه کوچولو کردم . و اینکه هر وقت حس بد گرفتی بشین خوبی های شوهرتو مرور کن . خیلی ها هستن ک خوشگلن اما هزارتا عیب دارن دست بزن دارن زن باز هستن و ...

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

من همسرم اوایل خیلی لاغر یود قدش بلنده ولی قیافش خوبه همه میگفتن چقد لاغره بخدا بحدی بهش رسیدم ماشالله الان هرکولی شده بهترین غذاها رو براش میپزم خیلی بهش میرسم چون خودم دوستش داشتم اصلا برام مهم نبود مگه لاغری عیب محسوب میشه دختر مطمئنم یهونه اس قلبا دوسش نداری چون ابجی منم مث شما بود انتخاب خودش بود پسر مهر بونی بود بزور پسرع رو فرستاد دماغ عمل کرد باز گفت بدم عه قیافش میاد و فلان خداییش در حق شوهرش بد کرد جدا شد الان گیر یه حیوون افتاده بویی از ادمیت نبرده بهش گفتم چوب اون بدبختو داری میخوری خودشم میدونه بعضیا فقط ظاهرن باطنشون بو‌ لجن میده

هیچ ربطی به این چیزها نداره 

یه سری چیزها به ذاته آدم بستگی داره 

من مرد میشناسم 

قد بلند خوش تیپ

پولدار

اما چشم پاک 

و وفادار به زنش