2777
2789
عنوان

ریده شد تو اعتماد به نفسم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 48 پست
ناراحت نشو دیگه مادر بعضی وقت عصبی ورگنه ته دلش چیزی نیست افسرده نشو بدتر میشه واسه من مشکلی پیش اوم ...

والا منم دارم افسرده میشم 

اتفاقا آدما تو اینجور موقع ها حرف دلشون رو می زنن حتما راست میگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=345552039]عکس خودم و دوستمو گذاشتم همه گفتن اون خوشکل تره  گفتن من خوب میشم خب یعنی داغونم که خوب میشم&n ...[/QUOTE

هیچوقت اینجا عکس نزار 

اینجا کافیه یکی عکس بزاره و خوشگل باشه هزار تا چیز بار بنده خدا میکنن

اینجا کلا برعکسه 

به حرفای همه هم نباید اهمیت داد 

خودتو هم هیچوقت مقایسه نکنم خصوصا مقایسه از نظر چهره

مگه همه اعتماد به نفس آدم به چهرشه؟ واقعا ما خانوما زیادی گیر دادیم به چهره که همه معیار و ملاک شده همین لامصب

عکس خودم و دوستمو گذاشتم همه گفتن اون خوشکل تره گفتن من خوب میشم خب یعنی داغونم که خوب میشم اصن دیگه ...

من که عکست رو ندیدم ولی همه پایه خوشگلی رو دارن یکمی نیاز به عمل دارن که نقص هاشون رفع شه . شمام حتما پایه خوشگلی رو داری . خوبه حالا عین من تو صورتت نگفتن زشتی 

والا منم دارم افسرده میشم اتفاقا آدما تو اینجور موقع ها حرف دلشون رو می زنن حتما راست میگه

نگاه من پسرم باشما فرق می‌کنه من بینی قوز داشت خیلی کم مشکلی خاصی نداشت بعد یه از بچه ها مسخره کرد به خاطر قوزش من عمل کردم بینمون داغون شد انحراف پیدا کردنش نفس کشیدم به مشکل خوردم فقط به خاطر حرف آدامی اشغال

اشکال ندارع حداقل همدیگرو درک می کنیم💔👌🏻🥲

درکل بهت میگم اهمیت نده به حرف کسی شما اندازه من افسرده نیستی به خاطر پول الان من دارم زجر میشم مشکل زیاد دارم ولی دارم سر میکنم بخشید اینو میگم حرف هرکس کسشر بهت میگیره  دایورت کن

نگاه من پسرم باشما فرق می‌کنه من بینی قوز داشت خیلی کم مشکلی خاصی نداشت بعد یه از بچه ها مسخره کرد ب ...

مرسی بابت راهنماییت . می تونی عمل ترمیم بینی بری دیگه کار از کار گذشته چاره چیه 

منم فیسم بد نیست متوسطه ولی مامانم اینجوری گفت خیلی بهم برخورد 

کجا راست گفته والا از ناراحتی گفته دختر من نازه اعصبانی میشم بهش میگم زشت بی ریخت

اینجوری بهش نگو لطفاً 

اعتماد به نفسش خراب میشه 

یکی میشه عین من . من تا دیروز از چهرم راضی بودم الان میگم حتما زشتم پس باید عمل کنم 

مرسی بابت راهنماییت . می تونی عمل ترمیم بینی بری دیگه کار از کار گذشته چاره چیه منم فیسم بد نیست متو ...

دیگه  ناراحت بوده ولش کن پولشو ندارن واسه ترمیم عمل اول خودم 4ماه کار کردم