2777
2789
عنوان

به بابام بگم موهامو کوتاه کنه یا زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 32 پست
برو پیش ارایشگر خوب تابستون خیلی کیف میده موی پسرونه معتادش میشیمن موی زیر باسنمو کوتاه کردم تا بالا ...

زنا با ماشین خوب نمیزنن

پسر دوست مامانم ارایشگره لعنتی کارشم خوبه حیف روم نمیشه بهش بگم😂🤦‍♀️

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم شهری؟من رفتم فوق العاده زد

کرمان

شما کجایی؟

من کل پیج ارایشگرا شهرمون نگاه کردم اصلا نمیپسندم سبک زدنشون افتضاحه و منمم حساس

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه

پدرشوهرم همیشه موهای خواهر شوهرم و مادر شوهرم و شوهرمو خدش کوتاه میکنه  ولی شوهرم الان چند وقته میره ارایشگاه میگه بابام‌خوب بلد نیس با دستگاه هم میزنه کلا هر وقت بیکار میشه یا میره یه چیزی رو باز میکنه تعمیر کنه ممکنه اول خرابترش کنه بعد درست بشه یا همون اول درست بشه یا یدفعه به خواهر شوهرم میگه پاشو بریم موهاتو‌کوتاه کنم😂

کرمانشما کجایی؟من کل پیج ارایشگرا شهرمون نگاه کردم اصلا نمیپسندم سبک زدنشون افتضاحه و منمم حساس

من قمم. اینجایی که رفتم یکم دستمزدش بالاست ولی خیلی خوبه کارش 

اگه بابات بلده بده بزنه تحربه جدیدیه 

فیلمم بگیر یادگاری بمونه براتون😍

برو پیش همین بختتم باز شد بلکه🤣🤣مث رمانا شی

😂😂😂دهنت 

اتفاقا مادرش اینقدد موهامو دوست داره میگه کوتاه نکن ولی بخداا گرمهه 

پدرشوهرم همیشه موهای خواهر شوهرم و مادر شوهرم و شوهرمو خدش کوتاه میکنه ولی شوهرم الان چند وقته میره ...

😂😂😂واییی همبشه موهاشون کوتاهه بدبختا؟

این پسر دوست مامانم تا بیکار میشه به مادر و خواهرش میگه بشینید میخوام دور موهاتون سفید کنم🥴😂

من قمم. اینجایی که رفتم یکم دستمزدش بالاست ولی خیلی خوبه کارش اگه بابات بلده بده بزنه تحربه جدیدیه ف ...

بابام مدلایی من میخوام ن 

در حد معمولیع🤦‍♀️

برو بلکه اونم دلش نیومد بزنه😉😉🤣

خیلی بلایی😂😂

والا من از خدامه برم میترسم بگه ن کم بیارم

😂😂😂واییی همبشه موهاشون کوتاهه بدبختا؟این پسر دوست مامانم تا بیکار میشه به مادر و خواهرش میگه بشین ...

اره از اولین روزی ک دیدمشون موهاشون کوتاهه😂

برو پیش همون شاید بختت باز شد🤪

اره از اولین روزی ک دیدمشون موهاشون کوتاهه😂برو پیش همون شاید بختت باز شد🤪

😂😂خوبه باز به شما نمیگه که موهاتو به چوخ بدم

چی بهش بگممم روم نمیشه ولی کارش بیسته

😂😂خوبه باز به شما نمیگه که موهاتو به چوخ بدمچی بهش بگممم روم نمیشه ولی کارش بیسته

من اتفاقا خیلی دوسش دارم اگر بگه بشین موهاتو‌ بزنم میشینم 😅 موهامم تا وسط کمرمه 

بهش پیام بده یا برو دم مغازش بگو‌اگر وقت دارید میخواستم‌موهامو‌کوتاه کنم 

2810