2777
2789

هیچ ارزشی نداره و نمیشه باهاش انتخاب رشته کرد وای من کنکور اردیبهشت رو خوب دادم ولی مسائلی پیش اومد که میدونم کنکور تیر رو خراب میکنم 😭😭😭این خبر درسته؟ 😭😱😱😱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو پارسال برای دی هم شایعه کردن 

دروغه باور نکن 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

نه اینطور نیس

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بچه ها اینو امروز رفته بودم مصاحبه فرهنگیان یه مشاور اونجا بود اینو گفت چند تا از بچه ها تایید کردن گفتن مشاور های ما هم همینو گفتن ولی مشاور من اصلا اینجوری نگفت تازه کلی هم گفتن که مشاور بی سواد گرفتی و از این چیزا 😭😭

به نظرت سنجش مرض داره این همه برای خودش دردسر درست کنه تراز اردیبهشتت رو هم بگو اگر دوست داشتی

والا منم همینو میگم اینهمه دم.و دستگاه به راه کرده که یه آزمومن آزمایشی بگیره مثل قلمچی؟ ولی اون دختره میگفت که بالای کارنامه زده که این آزمون هیچ ارزشی نداره و صرفا برای آگاهی دانش آموز از. وضعیت تحصیلی می باشد

تراز کنکور اردیبهشتم 9090 شد نهایی ها رو هم خوب دادم تراز کلم فکر کنم بیشتر بشه

والا منم همینو میگم اینهمه دم.و دستگاه به راه کرده که یه آزمومن آزمایشی بگیره مثل قلمچی؟ ولی اون دخت ...

ترازت خیلی خوبه افرین 

نگران نباش مردم چرت و پرت زیاد میگن اصلا ترس به دلت راه نده 

میدونی چندتا از نفرات برتر کنکور پارسال از دی ماه بودن 

والا منم همینو میگم اینهمه دم.و دستگاه به راه کرده که یه آزمومن آزمایشی بگیره مثل قلمچی؟ ولی اون دخت ...

گفته کارنامه ارزش نداره و فقط برای اطلاع دانش اموزه و برای موارد دیگه اعتباری نداره 

نه که ازمون ارزش نداره 

ته استعلام مدرک تحصیلی هم‌همچین چیزی نوشته پس  یعنی مدرک دیپلم بچه ها بی ارزشه و به درد نمیخوره ؟

ترازت خیلی خوبه افرین نگران نباش مردم چرت و پرت زیاد میگن اصلا ترس به دلت راه نده میدونی چندتا از نف ...

از دی بودن؟ واقعا؟ یعنی بر اساس کنکور دی انتخاب رشته کردن؟ 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

از دی بودن؟ واقعا؟ یعنی بر اساس کنکور دی انتخاب رشته کردن؟ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اره بخدا یکی همین پرهام خان نفر اول 

از کنکور دی بود 

تو اردیبهشت باهاش مصاحبه کرده بودن چون دیگه میدونستن که احتمالا جزو نفرات برترشده 

نفر دوم از کنکور تیر بود فکر کنم یکی از نفرات برتر هم پشت کنکوری بود 

2810