2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی منم حس کردم ناز کردی محکم نه نگفتی ! جمله ات این معنیم میتونه بده که اگه متاهل نبودی میشد ...

بابا میخواست جوری وانمود کنه ک مثلا انسانیت داره

ولی درواقع میخواست بفهمونه ک درسته متاهلی ولی با یکمی تلاش میشه...

کاربری مال ۳ نفره!
خب دروغ نگفتم چون همیشه براش احترام قایل بودم .اونم همینطور

خب خوش ب حالت برو باهاش دوس شو منتظر طلاقش بمون بیاد بگیرتت

همینو میخوای بشنوی دیگه

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه از کجا معلومه.من که نگفتم خوشم میاد ازت گفتم حرف نمی‌زنم باهات چون متاهلی

آخه بار معنایی جمله ای که گفتی همینه ...

اینکه متاهل هس رو ول کن...یه پسره رو خیلی دوس داشتم بعد فهمیدم با اینکه دوس دختر داره اومده سمت من ... یجوری با خاک یکسانش کردم و عصبانی شدم که کلی شرمنده شد...قبلش عادی بود بنظرش این چیزا .‌‌..

چون حس کردم این بی احترامی به منه ؛وقتی یکی دیگه رو داره اومده سمت من ! شمام بجای عصبانی شدن متاهل بودنش رو فقط اشاره کردی ...یعنی خودت هیچ مشکلی نداری فقط متاهل بودنت مشکله ...غیر از اینه؟

نه بخدا .نگفتم دوستت دارم

پس بلاکش کن

فکر کردی فقط باتوعه یا فکر کردی زن و بچه هاش رو کنار میذاره میاد با تو؟فوقش ۱۰ میلیون برات خرج میکنه میذارتت کنار

تو خودتو ب خاطر پولش میفروشی چرا متوجه نیستی

وقتی بهت پیشنهاد داد باید به خاطر هم نوع خودت سر تا پاش رو قهوه ای میکردی نه اینکه واسش احترام قائل شی

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

خونه خراب کنه بد ذات

این کارات و رفتارات اصلا و به هیچ عنوان توجیهی نداره

حالا هی خودتو بکش یه تاییدی بگیری

انشالله امثال تو هرچه زود تر از روی زمین برداشته میشن!

خاک توو سرت ک جذابیت و ثروت یه مرد متاهل ذهنتو درگیر کرده!

ری*دم تو فکر و احساساتت

کاربری مال ۳ نفره!
آخه بار معنایی جمله ای که گفتی همینه ...اینکه متاهل هس رو ول کن...یه پسره رو خیلی دوس داشتم بعد فهمی ...

بخدا اون موقع که اینو نوشتم مثلا خیلی عصبانی بودم ولی منظورم دوست داشتنش نبود 

با وجود اینکه تو دلم دوستش داشتم

بابا میخواست جوری وانمود کنه ک مثلا انسانیت دارهولی درواقع میخواست بفهمونه ک درسته متاهلی ولی با یکم ...

معنی برو سینگل شو بیام میده 

نمیدونم تو‌ذهن اسی چیه و نمیخوام قضاوت کنم ولی اینکه اون مرده مث ما فکر میکنه رو مطمئنم ‌‌......

2810