2777
2789
عنوان

چند روز بعد از قرص ضد بارداری پریود میشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 64 پست
من شک دارم ب بارداری البته با ی بار ک بعید میدونم بگیره ..گفتم اگه جواب میده بگیرم محض احتیاط 😅میخو ...

عزیزم زمانی که قرص مصرف میکنین تادوماه بایدجلوگیری طبیعی داشته باشین بعدش میتونین راحت باشین که دیگه باخوردن قرص باردارنمیشین

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیبای خفته شما عوارض نداشتید بعد خوردن قرص ها

نه اصلاشکرخداچون زوج مینورم میترسیدم بازبارداربشم قرص بابدنم سازگاری داشت فقط چاق میشم زود.بعدبگم توی این چن سال حتی باخوردن قرص من چندین بارپریودهم نشدم

بگیره ام مشکلی ندارم . یه پندماه بعد میشد بهتر بود=*)پریودمم نزدیکه تا یه هفته دیگه تکلیفم معلوم میش ...

قرص اورژانسی همون ۲۴ساعت اول جواب میده تازه بعضی ها هم با همونا باردار شدن

متاهل بخاطر کیست بهم داد بخورم وگرنه اقدام به بارداری هستم منظورم احتمال بارداری هست ؟

عزیزم تادوماه اول اگه جلوگیری طبیعی انجام نشه همراه قرص بله احتمال بارداری وجودداره بعددوماه اگه قرص ادامه بدین نه باردارنمیشین تاطبق دستورپزشک قطع کنین

عزیزم تادوماه اول اگه جلوگیری طبیعی انجام نشه همراه قرص بله احتمال بارداری وجودداره بعددوماه اگه قرص ...

دکتر یک ماه داد برای کیست بعد من رابطه هم داشتم 

یک هفته بعد قرص یه لکه بینی یک روزه داشتم و پریود نشدم 

باردارم یا عوارض قرصه که پریود نشدم

یعنی مصرف قرص ماه اول و اقدام باعث بارداری میشه؟؟؟

اره عزیزمیشه قرص مصرف میکنین تادوماه اول یه روش پیشگیری دیگه هم بایدداشته باشین بعددوماه دیگه راحت هستین باخوردن قرص باردارنمیشین