2777
2789
عنوان

چند روز بعد از قرص ضد بارداری پریود میشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 64 پست
شاید عزیزم اما بهتره قرص نخوری این ماه امکان بارداری هست!؟

ببین قبل اینکه قرصهارو بخورم نوک سینه هام درد گرفته بود صورتم پر جوش شده بود و  س سنه هام ورم کرده بود الان دیگه درد ندارم و اون علایم رفته خودمم گیجم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قرصا ک میگید با اون قرص اورژانسیا فرق داره؟ضرر نداره اینهمه خوردنش؟واسه بعد رابطه ام جواب میده ی ...

اره عزیزم فرق داره چون من نمیخوام بارداربشم قرص مصرف میکنم هرقرصی عوارض داره.نه اصلاواسه قبل وبعدرابطه یدونه نخورین که هورمونابهم میریزه این قرص اگه هرشب وچن سال مصرف بشه تاثیرداره واسه یه شب تاثیرنداره

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
سلام من یک هفته بعد قرص یه خونریزی خیلی کم داشتم یک روزه و تموم شد نظر شما چیه ؟؟ماه اول بود خوردم

سلام عزیزم شایدتازه شروع کردی اینطوری شده.خودم بعد۱۴سال خوردن ۳روزنهایت پریودباشم.بعدشمامجردهستین یامتاهل؟

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
ببین قبل اینکه قرصهارو بخورم نوک سینه هام درد گرفته بود صورتم پر جوش شده بود و س سنه هام ورم کرده ب ...

علائم پریودی رو داشتی پس چرا بعداز قرص پریود نشدی!

ببخشید رابطه نداشتی!؟

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
علائم پریودی رو داشتی پس چرا بعداز قرص پریود نشدی!ببخشید رابطه نداشتی!؟

قبل از مسافرت و خوردن قرص ها چرا ..تو مسافرت نه اصلا بعد از مسافرتم داشتم ولی من کلا همیشه جلوگیری با ک ا ن دوم دارم 

اره عزیزم فرق داره چون من نمیخوام بارداربشم قرص مصرف میکنم هرقرصی عوارض داره.نه اصلاواسه قبل وبعدراب ...

من شک دارم ب بارداری 

البته با ی بار ک بعید میدونم بگیره ..

گفتم اگه جواب میده بگیرم محض احتیاط 😅

میخواستم فعلا وزن کم کنم بعد اقدام تو رژیم بودم 

قبل از مسافرت و خوردن قرص ها چرا ..تو مسافرت نه اصلا بعد از مسافرتم داشتم ولی من کلا همیشه جلوگیری ب ...

شاید باردار دی عزیزم 

شایدم قرص‌ها هورمونات‌و بهم ریخته

اگه تونستی ی آزمایش بده و اگه نه قرص نخور و منتظر پریودی بمون عزیزم 

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
سلام عزیزم شایدتازه شروع کردی اینطوری شده.خودم بعد۱۴سال خوردن ۳روزنهایت پریودباشم.بعدشمامجردهستین یا ...

متاهل بخاطر کیست بهم داد بخورم وگرنه اقدام به بارداری هستم 

منظورم احتمال بارداری هست ؟