2777
2789
عنوان

عفونت مزمن

107 بازدید | 15 پست

سلام من یه ساله درگیر عفونت واژنم هی از باکتریایی به قارچی

شما اگه دکتر خوب میشناسید بگید

یا اگه با پلاسماتراپی کردید

بخدا بیچاره شدم سنم کمه ولی افسرده شدم هرکار کردم خوب نشدم دکتر اخری که رفتم پیشش بد نبود حداقل به حرفام گوش میداد ولی از شیاف واژینالی که گفت نصفشو استفاده کردم ولی بهتر نشدم هیچ

بنظرتون وایسم تا دوره درمانم تموم شه باز برم پیشش یا الان برم چون نصف شیافام مونده ولی خب قرار بود خوب بشم با این نصفه ها خوب میشدم تا پریود شدم خدا لعنتشون کنه با این پدهای افتضاحی که تو بازار هست ادم هیچیشم نباشه یه مرضی میگیره با اینا الهی بدبخت شن من بیچاره شدم انقد پول دوا درمون و ویزیت دکترای احمقی که به حرف گوش نمیدن دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر برات شستشوی واژن انجام بده و همراه برو پلاسما سبزیجاتم زیاد بخور من خودمم تو دوره درمانم خیلی ا ...

باید این قرصام تموم شه برم پیشش همش امید داشتم که خوب بشم امیدوارم شما خوب شی عزیزم

ممنونمممکنه هم به خاطر روش جلوگیری از بارداری هم باشه اونم خیلی مهمه و اثرگذار

من که یه ماه یه ماه نیم شایدم بیشتره اصلا بخاطر این موضوع عفونتم نتونستم و نخواستم نزدیکی کنم اصلا همه چی افتضاحه

شما ازش شنیدی تجربه ای؟ ممنونم ایشالا شما هم

من چندماه پیش انجام دادم ۳ جلسه سریع خوب شدم بعد دکتر گفت ماهی یه بار انجام بده که دیگه عفونت نگیری 

ولی من نرفتم دیگه 

الان چند روزه احساس سوزش داشتم دیروز رفتم هم شتسشو انجام داد برام هم پلاسما 

الان خیلی بهترم

خدایا شکرت🤍