2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و لکه بینی

3368 بازدید | 26 پست

خانوما من دو تیر ای وی اف کردم بتام روز سیزده انتقال ۶۱۱بود روز پونوزده۲۶۰۰از همون اول روز شیش انتقال لک بینی قهوه ای خیلی کمرنک همراه ترشح ابکی داشتم ؛تا روز دوازده ک لک دیدم و فکردم منفیه بی بی زدم مثبت شد تا تا دیروز ک روز شونوزدهم لک ندیدم؛دیروز صبح دیدم لک بینیم شروع شد و خیلی کمرنگه رفتم سریع امپول پروژسترون زدم تا شب نیومد اما الان دوباره صب دیدم بنظرتون چرا اینجوری شدم 🥲دردم ندارم اصلا فقط موقع بلند شدن لک قهوه ای خیلی کمرنگ میبینم 

استراحت مطلق باش 

پیش دکترت هم حتما برو احتمالا شیاف هم بده بهت 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دسشویی هم فرنگی بشین سنتی با این شرایط خطر ناکه برات

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم این ماه بعد پنج سال انتظار مامان شدم و یه روز به موعدم لکه بینی قهوه‌ای شروع شد پد گذاشتم گفتم دارم پریود میشم اما در حد لک بود دیگه فقط خودمو با دستمال پاک کردنی میدیدم و چند روز بعد موعدم تموم شد و الان تو هشت هفته ام شنبه رفتم صدای قلبشم شنیدم نگران نباش دکترم به من شیاف داد 

اوه من تا کلی وقت داشتم استراحت کن دکترتو در جریان بزار تا داروتو زیاد کنه من بعد یک ماه اینا بیشتر ...

رفتی سونو واژینال؟من از سونو واژینال میترسم خیلیا بده سونو افتادن ب خونریزی

اخه چ زود هماتوم در اوردم؛میکن سونو واژینال بدتر میمنه هماتوم تو سونو شکمی مشخص میش؟

اره سنو شکمی بده هکاتوم داشته باشی مشخص میشه چند هفته ای؟

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻