2777
2789
عنوان

به نظرتون طلا بفروشم کوییک بگیرم

329 بازدید | 15 پست

طلاهام تنها سرمایه امونه، یه ۲۰۶ هم داریم که همیشه شوهرم میبره سر کار من بدون ماشین هستم 

به نظرتون بعنوان سرمایه ماشین خوبه یا طلاهامو نگه دارم ؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلا نگه دار ماشین ک سرمایه نیست خدای نکرده  ی تصادف کنی کلی از قیمتش می افته.دیگه اگه کار زیادی بیرون نداری ی ماشبن فک میکنم جوابگو باشه واستون

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

اگه خیلی ماشین لازمی بفروش بگیر.ما خودمون خیلی وقتا به خاطر ترافیک و جا پارک ماشین نمیبریم .فکر پارکینگ و هزینه هاشم بکن البته.الان امنیت کمه شبا نمیشه ماشین بیرون گذاشت

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اگه خیلی ماشین لازمی بفروش بگیر.ما خودمون خیلی وقتا به خاطر ترافیک و جا پارک ماشین نمیبریم .فکر پارک ...

تهرانی شما ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

طلاهاتو نگه دارکم کم جمع کن کوئیک بگیر کوئیک دست دو ۳۰۰ میلیون میشه

نه کی میگه دست دوم این قیمت 

ماشین پایین تر دست دومش شده 300/400

ی سرچ بزن اول 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

یک زمان بانک ملی صندوقی داشت پول می‌گذاشتی وام کم بهره یا بدون بهره بهت میدادند. 

نمی‌دونم الان هست یا نه؟ ولی در کل الان با توجه به اینکه دلار قیمتش کاهشیه فروش طلا منطقی نیست یعنی یا خریدار نیست و یا فروشش التماسیه. بعداً پشیمان میشی

طلا که مطمئنم پایین نمیاد ولی خودرو احتمال داره افت کنه اگه واردات رونق پیدا کنه

2810