2777
2789

با رژیم و پیاره روی و دمنوشای لاغری تا حالا ۴کیلو کم کردم. 

کسی دمنوش یا خوراکی خاصی سراغ نداره واسه چربی سوزی؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چربی سوزه گلوریا خوردم عالی شدم

درب بنفش

میدونم بعضیا میگن عوارض داره یکی فلان شد یکی بلا شد

اگه کسی باید طوریش میشد من بودم

زایمانم کردم باردارم شدم

هیچی بیماری هم ندارم طوریمم نشد

یکی قرص سردرد هم بخوره براش خطرناکه

چون بیماری زمینه ای داره

بعد دلیل نمیشه همه بخورن طوریشون بشه

همه قرصا یه عوارضی دارن

بعد این عوارض رو طوری میگن انگار قراره برا همه بشه

الان من بچم دکتر بهش شربت آزیترومایسین داده

برم عوارضشو نگاه کنم اووووو ناتمومه اینقد چیزا نوشتهههههه

خب عوارضه دیگه برا بعضیا که بیماریی دارن نباید بخورن

شیشه داره فلان داره 

ولللل کنین بابا

اگه شیشه داشت که الان من سفارشم که به دستم رسیده رو چرا اداره پست قبولش کرده بفرستنش

اون یارو رو به عنوان قاچاقچی دستگیر میکردن که

عطاریا چرا دارن حتی تقلبیشو

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
چربی سوزه گلوریا خوردم عالی شدم درب بنفشمیدونم بعضیا میگن عوارض داره یکی فلان شد یکی بلا شداگه کسی ب ...

بسیار عالی عزیزم اما من به همون سالم خوبی و پیاده روی دارم کم میکنم. از۷۳کیلو تقریبا رسیدم ب ۶۷،۸  کیلو