2777
2789
عنوان

کاش نوکر داشتم

426 بازدید | 16 پست

میفرستادم الان برام نون و سرشیر بخره 

بعد چای بزاره واسم 

بعد پاهامو ماساژ بده ک پاشم صبحونه بخورم بعد 

نهارمو میپخت ظرف میشست شام میپخت رانندگی میکرد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

کاش پول داشتم

همین این کارا رو با شوق و ذوق انجام میدادم،احتیاجی هم ب نوکر نبود):

نه مثل الان بی حال ک حتی نمیتونم از جام پاشم):

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

منم یه وقت ها میگم کاش یه نیرو کمکی همیشه توخونه بود ،صبح میومد میگفت خانم صبحانه آماده اس ، ناهار و شامم رو میذاشت خونه رو گردگیری جارو میکرد 😂

من آشپزی کردن از همه بیشتر برام سخته اگه یکی هر روز غذای اماده برام میاورد یا میومد بپزه دیگه بقیه کارا رو خودم میکردم 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
باید حتما بگه خانم انشاءالله که به آرزو برسی

اره دیگه مثل فیلم ها هست یکی باهاشون زندگی میکنه میگه خانم و آقا تازه دلسوزشون هم هست 😂😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
2810