پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
البته تا این حد گیر نبود چادر مادر نمیگف مثلا میگف یکم اینجوری بپوش گفتم برو بینیم بابا
الان لباسای خودش و مامانشم به سلیقه منه
زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من الان کلی دارم به شوهرم اصرار میکنم قبول کنه جای شال کلاه بپوشم نمیزاره که نمیزاره
من از اول شالم میفتاد همش کلا اعتقادی به حجاب نداریم شوهرم یکم حساس بود مادرم گفت خونواده ما از اول اینطوری بودن الان دگه میدونه نباید به موهام گیر بده ولی رو یقه و شلوار حساسه
والا یه مدت سخت نگیر و بیخیال باش بعدش خودش نرم میشه
کلا اصراری ندارم بهش چون میدونم بفهمه نقطه ضعفموادیتممیکنه
ولی خیلی اذیتم یکمم ترسوامجرات نمیکنم بگم بهش نمیخوام دیگ بپوشم چندبار قبلا گفتم دعوامون شد
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من چادری ام ولی انتخاب چادرم با شناخت کامل بود،چه بسا اگه برای این کار مجبورم میکرد نتیجه عکس میداد و از چادر فراری میشدم.
ولی الان با لذت و علاقه سرم میکنم و به این انتخابم افتخار میکنم💚
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
شوهرم بشدددتت بشددتتت شکاک بود نمیدونم شایدمشکاک نبود چون شناختی نداشت اینطوری بود نمیزاشت تاسرکوچه ...
دقیقا شوهرمنم اوایل افتضاح بود خدایا نمیخوام یادم بیاد
الانم تنها زیاد بیرون نمیرم ولی اوایل کلا اصلاااا نمیذاشت برم الان موقعیتش باشه کاری بهمنداره دیگ فقط باید بهش خبر بدم کدارممیرم
ولی ب چادراینستا خیلی حساس
یکم از چادر ایراد بگیر بگو فلانه مثلا ... تا اونم بدش بیاد من ب شوهرم گفتم ک از پشت چادر باد میزنه میچسبه با .س ن مون انگار لخت مشخص میشه اونم کم کم بدش اومد😂