2777
2789
عنوان

عاقا کسی هست اینجا شوهزش برا ی چیزایی اجبارش کنه مثل چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 33 پست

اون نتونس منو درست کنه ولی من از راه بدر کردمش

البته تا این حد گیر نبود چادر مادر نمیگف مثلا میگف یکم اینجوری بپوش گفتم برو بینیم بابا

الان لباسای خودش و مامانشم به سلیقه منه

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم بشدددتت بشددتتت شکاک بود نمیدونم شایدمشکاک نبود چون شناختی نداشت اینطوری بود نمیزاشت تاسرکوچه برم ولی خدایی الان خیلی خوب شده نمیگم اروز بیرونم ولی کمتر گیرمیده مثلا هروز تلفنام چک میکرد باکی حرف میزنی کی زنگ زد چرازنگ زد یکاری کن بهت اعتمادکنه هرچی گفت اولش بگو چشم تا اعتمادشو بدست بیاری

والا من الان کلی دارم به شوهرم اصرار میکنم قبول کنه جای شال کلاه بپوشم نمیزاره که نمیزاره

من از اول شالم میفتاد همش کلا اعتقادی به حجاب نداریم شوهرم یکم حساس بود مادرم گفت خونواده ما از اول اینطوری بودن الان دگه می‌دونه نباید به موهام گیر بده ولی رو یقه و شلوار حساسه 

این سئوال برای اونایی که تعصب قدیم و شوهر نظامی دارن عادیه ...ولی برای اکثریت تعجب آور

دقیقا تعجب اوره چرا مردا باید انقد راجب لباس پوشیدن ما نظر بدن 

یجورایی اعتماد بنفس زن گرفته میشه از نظر من

والا یه مدت سخت نگیر و بیخیال باش بعدش خودش نرم میشه

کلا اصراری ندارم بهش چون میدونم بفهمه نقطه ضعفم‌و‌ادیتم‌میکنه

ولی خیلی اذیتم یکمم ترسوام‌جرات نمیکنم بگم بهش نمیخوام دیگ بپوشم چندبار قبلا گفتم دعوامون شد

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چادر کلا خودم‌از اول چادری بودم الان دوست ندارم البته مانتوهام‌بلند و‌حجابم کامل ولی اصلا راضی نمیشه ...

با سیاست رفتار کن😂

مثلا بگو یعنی من برات مهم نبودم؟

خرش کن دیگه😂

کلا اصراری ندارم بهش چون میدونم بفهمه نقطه ضعفم‌و‌ادیتم‌میکنهولی خیلی اذیتم یکمم ترسوام‌جرات نمیکنم ...

خب الان حق با همسرته شما رو از اول با چادر پسندیده ملاکش این بوده باید. از اول بهش میگفتی من قصد ندارم تا آخر چادر بپوشم

من چادری ام ولی انتخاب چادرم با شناخت کامل بود،چه بسا اگه برای این کار مجبورم میکرد نتیجه عکس میداد و از چادر فراری میشدم.

ولی الان با لذت و علاقه سرم میکنم و به این انتخابم افتخار میکنم💚

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
من از اول شالم میفتاد همش کلا اعتقادی به حجاب نداریم شوهرم یکم حساس بود مادرم گفت خونواده ما از اول ...

شوهر منم رو پوشش یکم حساسه لباس تنگم بدش میاد یه زمان بپوشم موندم چیکار کنم 

شوهرم بشدددتت بشددتتت شکاک بود نمیدونم شایدمشکاک نبود چون شناختی نداشت اینطوری بود نمیزاشت تاسرکوچه ...

دقیقا شوهرمنم اوایل افتضاح بود خدایا نمیخوام یادم بیاد 

الانم تنها زیاد بیرون نمیرم ولی اوایل کلا اصلاااا نمیذاشت برم الان موقعیتش باشه کاری بهم‌نداره دیگ فقط باید بهش خبر بدم ک‌دارم‌میرم

ولی ب چادر‌‌اینستا خیلی حساس

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
کلا اصراری ندارم بهش چون میدونم بفهمه نقطه ضعفم‌و‌ادیتم‌میکنهولی خیلی اذیتم یکمم ترسوام‌جرات نمیکنم ...

یکم از چادر ایراد بگیر بگو فلانه مثلا ... تا اونم بدش بیاد من ب شوهرم گفتم ک از پشت چادر باد میزنه میچسبه با .س ن مون انگار لخت مشخص میشه اونم کم کم بدش اومد😂