2777
2789

با دوستام رفتیم مغازه ای پسری ک از خوشم میاد

بعد من خیلی ادمیم ک میخندم کلی خیلی میخندم یعد دوستم انق مسخره بازی دراورد من خیلی خودم کنترل کردم بعد سرم گذاشتم رو شونه دوستم شروع کردم خندیدن بعد دوستم وقتی میخنده صدای خوک در میاره اخر خنده اش اونو ک دیگ کرد من پاره شدم

خیلیی بد یوددد

دلم میخواد زمین دهن وا کنه برم ته ته ته زمین 🥲🥲🥲🥲🥲🥲

با چ عقلی رفتم خب اون روزی صدتا دختر میره مغازش

ک خیلی خوشگلن 

از منم بهتر خیلی خیلی خرم

ببین خوشگلی بقیه رو بیخیال باید رفتار ادم خوب باشه تا کسی جذبش بشه 

رفتی مغازه لباس بخری یا جلب توجه کنی اونم به جلف ترین روش  

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خوشگلی بقیه رو بیخیال باید رفتار ادم خوب باشه تا کسی جذبش بشه رفتی مغازه لباس بخری یا جلب توجه ...

کلا ادمیم ک خیلی میخنده ام

ببخشید جلوی خنده ام نمیتونستم بگیرم قک کن یکی بغلت وایسه خوکی بخنده

کلا ادمیم ک خیلی میخنده امببخشید جلوی خنده ام نمیتونستم بگیرم قک کن یکی بغلت وایسه خوکی بخنده

یه جاهایی دیگه باید جلوی خندت بگیری درسته ؟ 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
کلا ادمیم ک خیلی میخنده امببخشید جلوی خنده ام نمیتونستم بگیرم قک کن یکی بغلت وایسه خوکی بخنده

خوکی بخنده🤣🤣🤣

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
وای فک میکنم بهش دلم میخواد اب شم😭😭😭

با تاپیکت الان منم خوکی خندیدم 

شادم کردی خدا شادت کنه🤣🤣

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :)