2777
2789
خدالعنتشونکنه کاری باهامون کردن که کارم فقط گریه هس از این شب عزیز میخام فقط خدا کاری با زندگیشون ب ...

اره واقعا هر امتحان نهایی حس ی کنکورو داشت

بیخیال درست میشه^^♡

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می دونب چی سخته؟ اون همه تلاش اون همه بی خوابی بعدش ببینی نتیجه نمیده، خوندم با گریه با بیخوابی اما می دونم بدتر هم میشه این کنکور 

من امسال 12 کنکور رو تجربه کردم 

اینا مهم نیست فشاری که از طرف بقیه وارد میشه سخته 

باور کنید برای هیچکدوممون قبول نشدن سخت نیست و باهاش کنار میایم اما بقیه نمیزارن هی کنایه هی کنایه هی نیشخند زدن این مارو ترسونده این مارو رنجیده

خدایا از ته دلم فقط یه چیزی ازت می خوام کاری کن امسال اخرین سال این سختیام باشه خدا جوووونم به تو پناه اوردم که تنها پناهگاه منی❤️

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
می دونب چی سخته؟ اون همه تلاش اون همه بی خوابی بعدش ببینی نتیجه نمیده، خوندم با گریه با بیخوابی اما ...

خیلی حق گفتی خانواده منم دقیقن همینجورین

از ترس اینک بهم حرف بزنن میخام از خونه برم

دلم نمیخاد بفهمن کارنامه ها کی میاد ببینن بدبخت میشم