من از بچگی یکی دیکه رودوست داشتم ولی نمیتونستم بهش بگم
الان چهار ساله با یکی دیگی عقدم ولی قلبا عاشقش نیستم خسته شدم نمیدونم چکار کنم از یه طرفیم نمیتونم حدا شم چون دلیلی ندارم هیچکی هم نمیدونه عاشق یکی دیگه هستم
نامزدمو دوست دارم ولی عاشقش نیستم ولی وابستش هستم نمیخام با یکی دیگه باشه
چکار کنم خیلی سختمه😭😭
🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اونی رو هم که خوشت میاد، ضمانتی نیست که باهاش خوشبخت بشی.
اگر همسرت مردی هست که کنارته و درکت میکنه، بیشتر باهاش وقت بگذرون.
درکنارش مشاوره درست درمون هم برو.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
اگه یکی دیگه رو دوس داشته چرا با این بنده خدا ازدواج کردی... الانم بشین زندگیتو بکن فراموشش کن فک کنی طلاق بگیری چی میشه؟؟؟ پشیمون میشی مطمئن باش
شما رو نمیدونم ولی من نیاز دارم یه روزایی از ماه رو اختصاص بدم به هیچ کاری نکردن، هیچ کسی رو ندیدن، هیچ چیزی نشنیدن و هیچ حرفی نزدن.زندگیمیتواند فوقالعاده باشد اگر دیگران ما رابه حالِ خودمان بگذارند .