2777
2789

سلام پسرم ۴سالشه دوهفته پیش اسهال شد ویروسی 

البته بدون تب واستفراغ بعدشم شوهرم ودخترم وخودمم گرفتیم 

شوهرم ومن خوب شدیم ولی بچهام خوب نمیشن ی روز دو روز خوبن باز روز بعد اسهال میشن 

چیکارکنم😔نیاز ب انتی بیوتیک هست یا باید چیکار کنم

ببر دکتر کامل میکروب وویروس دفع نشده

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسهال خطرناکه اگر طولانی مدته

یه قاشق اسفندخوراکی و بدون زاج(زاج کشنده هست) 

یه قاشق گلپر 

یه قاشق نعناع خشک 

بزارید دم بشه و با عسل و یا نبات توی چند وعده بهش بدید 

میتونید زنجبیل و دارچین هم کمی اضافه کنید اگر واسش ضرر نداره

اسهال خطرناکه اگر طولانی مدتهیه قاشق اسفندخوراکی و بدون زاج(زاج کشنده هست) یه قاشق گلپر یه قاشق نعنا ...

ممنون عزیزم والا میترسم اسفند بدم😔بنظرت انتی بیوتیک بدم؟شربت مترونیدازول

ماست وپونه صد دفعه بیشتر دادم

موز را له کن با پودرسنجد مخلوط کن سفت بشه مثل کلوچه یک ساعت بزار تو یخچال بمونه بده بخوره اگه بازم خوب نشد چایی را تفت بده با نبات آب جوش بریز روش بده بخوره