2777
2789
عنوان

جنین سه قلویی

382 بازدید | 13 پست

خانوما من تازه فهمیدم سه قلو باردارم دکتر میگه شاید نیاز باشه ریداکت کنی و یکی یا دوتاشو از بین ببری من دلم نمیاد من تو سونو صدای قلب هر سه تارو شنیدم دستاشونو تکون میدادن من چیکار کنم خیلی حالم بده دوروزه کارم شده گریه واسم دعا کنین به حرمت حضرت ابوالفضل بتونم نگهشون دارم 

کسی همچین تجربه ای داره ؟؟

عزیزممم

انشالله هر سه تاشون رو بتونی سالم به دنیا بیاری

عضو اکیپ جذابای سایت😍💃💃💃                    اگه امضای منو میخونی باید بهت بگم تو یه آدم فوق العاده ای هستی🥲 لازم نیست قدرت خاصی داشته باشی همین که داری تو سخت ترین شرایط لبخند میزنی و دووم میاری یعنی فوق العاده‌ای😊         حالا بریم یه کاری کنیم، همین حالا پاشو برو کاری که خیلی وقته میخوای انجام بدی ولی عقب میندازی رو انجام بده، و کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن.         به پوستت برس💆🏻‍♀️ برقص💃 برای خودت برنامه ریزی داشته باش و فراموش نکن تو فوق العاده‌ای❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترا فقط میگن ریداکت انگار نه انگار اون بچه ها قلب دارن و خدا خواسته بیان 

تا پنج قلو ام من دیدم به دنیا بیاد 

توکل کن به خدا نذر امام حسین وحضرت ابالفضل کن تو این ماه انشالله خودشون نگهدارشونن

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
دکترا فقط میگن ریداکت انگار نه انگار اون بچه ها قلب دارن و خدا خواسته بیان تا پنج قلو ام من دیدم به ...

آره اصلا درک نمیکنن دارن در مورد بچه انسان حرف میزنن و منم مادرم آخه یه مادر چطوری میتونه با رضایت خودش جون بچشو بگیره

آره اصلا درک نمیکنن دارن در مورد بچه انسان حرف میزنن و منم مادرم آخه یه مادر چطوری میتونه با رضایت خ ...

تازه اکثرشون سالم به دنیا میان اینا واسه اون جند درصد احتمال این که بارداری سخت باشه یا استراحت مطلق بشی قبل از وقوع واقعه دستور سقط میدن واقعا درست نیست گناه داره 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

سلام عزیزم من دو سال پیش تو شرایط شما بودم سه قلو باردار بودم و بهترین دکترها بهم گفتن فقط ریداکت ریسکه نمی مونه 

با وجود اینکه من خیلی ریز جثه بودم با توکل به خدا و استراحت تونستم بچه هامو تا۳۴هفته برسونم الانم کنارم دارن شیطونی می کنن 

من حاملگی خیلیییییی سخت وپراسترسی داشتم اما سرانجام خوبی داشت 

همزمان با من یک نفر دیگه حاملگی سه قلویی داشت 

ویک جنین ریداکت کرد وبسیار پشیمون شد 

ای جانم مبارکه 

ایشالا سااالم و سلامت هر سه تاشون بدنیا بیان 😍

نذر کن

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩