2777
2789

سلام 

این بیماری نادر هست و در هر ۸۰۰۰ نفر فقط ۱ نفر ب اون مبتلا میشه 

از ۲ سالگی شروع میشه

ب دلیل اختلال ژنتیکی هست

شوهرخواهرت فامیل نیست؟؟؟؟

یه بیماری عمرانه هست. تا ابد همینجوریه

ب اصطلاح بهش میگن عقب ماندگی خانوادگی

ذهن کم توان و صورت باریک 

خدا کمک اطرافیانش بکنه واقعا. خودش ک چیزی متوجه نمیشه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سخته این بیماری های نادر

یکی از اشناهای ماهم یه بیماری نادر داره

اسمش اهلرس دانلس هست

انقدر نادره تو کل ایران الان پنج نفر مبتلا هستن

ولی بیماریهای اینطوری خواست خدا بوده و انسانها هیچ دخالتی نداشتن توش

بس فقط از خدا بخواه کمکتون کنه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
سلام این بیماری نادر هست و در هر ۸۰۰۰ نفر فقط ۱ نفر ب اون مبتلا میشه از ۲ سالگی شروع میشهب دلیل اختل ...

نوع شدیدش نیست آموزش پذیره مربیاش راضی ان کاردرمانی و اینا میره ما امیدواریم بهتر شه😭😭😭

خیلی سخته این بیماری های نادریکی از اشناهای ماهم یه بیماری نادر دارهاسمش اهلرس دانلس هستانقدر نادره ...

خیلی سخته من طاقت ندارم از مامانش بیقرارترم🥺 تازه استرس خودمم دارم چون ارثیه گفتن ممکنه ماهم ناقل باشیم

نه فامیل نیست شما کسیو داشتین تو اطرافیان؟

خیر 

ولی راجبش خیلی خوندم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خیلی سخته من طاقت ندارم از مامانش بیقرارترم🥺 تازه استرس خودمم دارم چون ارثیه گفتن ممکنه ماهم ناقل ب ...

تا خداوند نخواد برگی از درخت نمی افته

قبل بارداری برو چکاپ

خیلی ها الان بی دلیل مبتلا به اوتیسیم میشن

بس استرس نداشته باش،با دکترش مشورت کن و مورد بیماری رو چک کن تو بدنت

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت