2777
2789
عنوان

کاش نوکر داشتم

141 بازدید | 8 پست

میفرستادم الان برام نون و سرشیر بخره 

بعد چای بزاره واسم 

بعد پاهامو ماساژ بده ک پاشم صبحونه بخورم بعد 

نهارمو میپخت ظرف میشست شام میپخت رانندگی میکرد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانا و بانوان قشنگ سرزمینم یه سایتی پیدا کردم وااای من هربار ازش خرید میکنم بیشتر عاشقش میشم🤩🤩 اینقدر که محصولاتش با کیفیته. فروش لوازم آرایش وارداتیه خودش میره دبی و جنس میخره میاره میفروشه. اسم فروشگاهش پینک کستل یا قلعه صورتیه. چون خودش وارد میکنه تعداد محصولاتش محدوده و زود زود تمام میشه. برید خرید کنید و دعام کنید.😍😍😋

آدرس سایتش : https://pincastle.ir

من ی نوکر میخواستم برا مامان بابامبه جا اینکه منو هی صدا کنن اونو صدا کنن

واقعا لازم دارید یاهمینجوری به شوخی گفتید اگه  یه نوکرواقعی ومطمئن که خیلی حرفه ای این شغلشه خواستید خبربدید بهتون مشخصات وشمارشونو بدم

سلام واقعا نیازدارید یا اینکه یه لحظه یه همچین احساسی داشتید.

دقت کردید  معمولا ما ایرانیا ببینن هرکسی دلش میخاد نوکروخدمتکار شخصی داشته باشه موصوع روجنسی وجنسیتی میکنن.یا باورشون  نمیشه که افرادی هستن که واقعا حرفه ای هستن تواین کار یعنی  نوکر یه خانه نیستن  نوکر فقط شخص یک نفر خاص هستن مثل مثلا مثل ندیمه یه ملکه .فکرمیکنم مردم فقط توفیلمای تاریخی که توش قصر وپادشاه داشته دیدن که مثلا فرزند یا ولیعهد پادشاه ازکودکی یهوهمبازی خاص داشته درواقع اون فرد نوکر شخصی  ورازدار خاص اون ولیعهده.درکل به نظرمیاد عامه مردم یا خودشون خودشونو ازاین حق محروم میکنن یاازترس اینکه مردم دید خوبی نداشته باشن خودشونو ازاینگه یه نوکرشخصپی داشته باشپن محروم میکنن.بدترازاون فکرمیکنن اگه تویه اپارتمان به فرض ۷۰متری زندگی کنن  نمیشه خدمتکارششخصی داشته باشن.ببخشید شمامنظورم نیست ها خداشاهده  فرهنگ عموم روگفتم..من کسی رومیشناختم برای همسرش چون اکثرا کارش ماموریتی بوددقیقا یه نوکروبرده شخصی گرفته بود با قرداد نه ملهه.میسه گفت بادیگاردم بود.نه ماه تموم عین یه برده تمام کارای خانوم انجام میداد  نا روز به دنیااومدن فرزند مرخص شد .بارها هم وجودش جون بچه ومادرونجات دادبه هیچ عنوان هم فگرمسائل جنسی رو نه سوهر نه همسر ونه نوکر همسر قطعا به ذهنسون راه ندادن.