2777
2789

این تاپیک واسه ی دوست منه که خودش نینی سایت نداره و الان خودش داره اینو واستون مینوسه و نظراتون رو میخونه

من دانشجوی دندانپزشکی کرمانشاهم

اولای راهمه ۴ سالم مونده اینم بگم که من ۳ سال پشت کنکور بودم یعنی تقریبا ۲۴ سالمه

من عاشق یه پسری شدم که وضع مالیش خیلی خوبه ولی در حد ما نیست

اینکه بگم خیلی پولداره دروغ گفتم ولی متوسطه

قیافشم بدک نیست ولی خب به دل میشینه و منم خیلی دوسش دارم نزدیک ۱ ساله نمیتونم جز اون به چیزی فک کنم

اون پسره فامیل دوره چن وقت پیش یه جریانی پیش اومد که دیدمش و باها حرف زدم هستین بقیشو بگم؟

کاربری دست ۳ تا خواهره❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب قول تتلو تنهایی ی شب دوشب نیست...عاشقی یروز دوروزه...به اسم عاشقی یکی دوروزه ایندتونوتباه نکنید

شما که نمیدونی من ۴ سال میخواستمش بعد یه بار پارسال  دیدمش از اون موقع حالم خیلی بده به خیلی از بیماری ها دچار شدم

کاربری دست ۳ تا خواهره❤
شما که نمیدونی من ۴ سال میخواستمش بعد یه بار پارسال دیدمش از اون موقع حالم خیلی بده به خیلی از بیما ...

عزیزم چرا میدونم خودم هم یکسو خیلی دوست داشتم و سال کنکورم ی کلمه درس نخوندم بخاطر تمرکز نداشتن ولی الان دوسه ساله نمیدونم کجاست حتی! 

کلا ب این حسا اعتماد نکن 

...

خب ؟

بعدش من توی عروسی پسر خالم دیدمش باهاش برخورد کردم

بعد بهم گفت که من پارسال خانوادم ازتون خاستگاری کردن خانواده ی شما مخالف بوده برام سوال بوده همش که نظر خودتون بوده ؟

فهمیده بود که ازش خوشم میاد شاید

وقتی که به خانوادم گفتم بشدت مخالفت کردن 

نمیدونین چقد از اون موقع مریض شدم

پریودیام که هیچ بشدت نامنظم شده

دستام میلرزه خیلیی دکتر گفت احتمالش هست پارکینسون باشه

سردردای عجیب 

همش بالا میارم دارم دیونه میشم

خودمم پسرو نمیخوام ولی نمیتونم از فکرش درام

کل زندگیم نابود شده 

به نظرتون چیکار کنم

کاربری دست ۳ تا خواهره❤
بعدش من توی عروسی پسر خالم دیدمش باهاش برخورد کردمبعد بهم گفت که من پارسال خانوادم ازتون خاستگاری کر ...

بنظرم نماز بخون و از خدا کمک بخواه صلوات بفرست ، ورزش کن و از این کار ها هرچی حس خوب بهت میده

بعدش من توی عروسی پسر خالم دیدمش باهاش برخورد کردمبعد بهم گفت که من پارسال خانوادم ازتون خاستگاری کر ...

یک ساعت رقصیدن در روز برای بدن عالیه ، نور خورشید صبحگاهی ، شنا ، پا برهنه راه رفتن ، دیدن طلوع خورشید ، صدای پرنده ها و خیره شدن به شعله ی شمع و ....