2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه کمک ترس نوزاد

91 بازدید | 9 پست

بچم سه ماهشه چند روز پیش تولد برادرشوهرم دعوت بودیم بعد آخر مراسم بچه ها(چهار پنج ساله ها)بادکنک هارو کندن بازی میکردن هی تو دستشون میترکید بچم بغل باباش بود هی می‌پرید می‌ترسید گریه میکرد یا بچه ها یهو سر بادکنک دعواشون میشد جیغ میزدن بچم می‌ترسید ب شوهرم گفتم پاشو بریم بعد اول از همه هم پاشدیم اومدیم ولی بچم از اون شب بیقراره تو خواب یهو میپره جیغ میزنه چیکار کنم واسه ترسش امشب از ساعت ۱۲ جیغ زده ی سره تا الان ک از خستگي بی هوش شد خودمم باهاش گریه کردم کاری از دستم برنمیومد 

تجربه ای دارین بگین چیکار کنم 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
شاید دل درد دارهفکر نکنم ترس باشه

آخه وقتی خوابه هم یهو جیغ میزنه بیدار میشه درصورتی ک تا قبل از این وقتی بیدار میشد صداش درنمیومد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلش راحت میخوابید؟

طولانی بغلش کن

توی گوشش باهاش حرف بزن. صدات آرومش میکنه

بچسبون به پوست خودت

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
قبلش راحت میخوابید؟طولانی بغلش کنتوی گوشش باهاش حرف بزن. صدات آرومش میکنهبچسبون به پوست خودت

اره خیلی راحت می‌خوابید شیر ک میدادم همونجوری خوابش می‌برد

ی سره جیغ میزنه خودشو خشک میکنه اصلا نمیشه باهاش حرف زد ک تو اون حالت

اره خیلی راحت می‌خوابید شیر ک میدادم همونجوری خوابش می‌بردی سره جیغ میزنه خودشو خشک میکنه اصلا نمیشه ...

چرا نمیشه؟

شما هول بشی بچه هم احساس ناامنی میکنه. 

چند روز بیشتر بغلش کن یا اگر میتونی شب ها توی قنداق فرنگی ببندش. دست و پاش کمتر تکون میخوره و کمتر بیدار میشه

حس رحم مادر بهش دست میده تا حدودی

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
چرا نمیشه؟شما هول بشی بچه هم احساس ناامنی میکنه. چند روز بیشتر بغلش کن یا اگر میتونی شب ها توی قنداق ...

ممنون بابت راهنماییتون حتما انجامش میدم

ممنون بابت راهنماییتون حتما انجامش میدم

خواهش میکنم

اگر جواب داد و یادت بود بهم بگو🩶

عزیزم قنداقش کن حتما،بگیر بغلت تا خوابش ببرهتخم مرغ بشکون براش،اسپند و نمک هم بسوزون براش خوبه،من وق ...

اسپند دود کردم بغل ک اصلا توجه نمی‌کرد ی سره جیغ میزد الان خوابش برد از خستگی گریه