بچم سه ماهشه چند روز پیش تولد برادرشوهرم دعوت بودیم بعد آخر مراسم بچه ها(چهار پنج ساله ها)بادکنک هارو کندن بازی میکردن هی تو دستشون میترکید بچم بغل باباش بود هی میپرید میترسید گریه میکرد یا بچه ها یهو سر بادکنک دعواشون میشد جیغ میزدن بچم میترسید ب شوهرم گفتم پاشو بریم بعد اول از همه هم پاشدیم اومدیم ولی بچم از اون شب بیقراره تو خواب یهو میپره جیغ میزنه چیکار کنم واسه ترسش امشب از ساعت ۱۲ جیغ زده ی سره تا الان ک از خستگي بی هوش شد خودمم باهاش گریه کردم کاری از دستم برنمیومد
تجربه ای دارین بگین چیکار کنم
میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
چند روز بیشتر بغلش کن یا اگر میتونی شب ها توی قنداق فرنگی ببندش. دست و پاش کمتر تکون میخوره و کمتر بیدار میشه
حس رحم مادر بهش دست میده تا حدودی
❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊