2777
2789
عنوان

بارداری

58 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها خوبید 

بچه ها من صبح ورزش سنگین داشتم 

الان از صبح حالت تهوع دارم 

این حالت تهوع از صبح تا الان بخاطر ورزشه یا میتونه بارداری هم باشه؟ 

چون یبوست و سنگینی معده و نفخ هم دارم 

دوران بارداری اکثر مشکلات بخاطر خود بارداری هست.درضمن برام سواله چه‌نوع ورزش سنگینی انجام میدید؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

سلام با اجازه استارتر ی سوال میخام بپرسم 

خانوما من  عقدم و شوهرم ازم دوره 

۲۶ اردیبهشت  باهم رابطه داشتیم و من ۳۰ اردیبهشت پریود شدم  

ولی  دیگ هنوز پریود نشدم . ن علائم پریودی دارم ن سینه هام حساس شده هیچی ب هیچی کلا  این ماه باید ۳۰ تیر یا نهایت با تا خیر ی دوروز این ور اون ور میشدم ولی الان ۱۷ تیره ینی حدود ۱۷ روز تاخیر .امروز تست زدم منفی بود . ولی عفونت دارم . نمیدونم شما ها تاحالا این مدلی بودید ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوران بارداری اکثر مشکلات بخاطر خود بارداری هست.درضمن برام سواله چه‌نوع ورزش سنگینی انجام میدید؟

اخه من با کاندوم با همسرم بودم، همسرم میگه احتمال بارداریت کمه ولی خودم‌ نمبدونم 

ورزش سنگین هم جامپ فیت و دوچرخه کار میکنم و امروز اولین روزم بود و انقدر بهم فشار اومد که سر گیجه و‌ لرزش و حالت تهوع داشتم

نظر شما چیه؟ به نظرتون احتمال بارداری هست؟

اگر جلوگیری داشتید احتمال بارداری صفره.ولی هرچیزی ممکنه.همین نی نی سایت خانومایی هستند که با آیو دی حتی باردارشدند

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
یبوست، نفخ و حالت تهوع نمبتونه نشونه بارداری باشه؟

میتونه ولی علائم پریودی هم دقیقا مثل بارداریه.ولی از منی که تجربه دارم اولین و مهمترین نشانه بارداری سفت شدن سینه ودردومتورم شدنشون هس.

میتونه ولی علائم پریودی هم دقیقا مثل بارداریه.ولی از منی که تجربه دارم اولین و مهمترین نشانه بارداری ...

نه من این علائمو ندارم 

پریودیم اخه ۱۰ روز دیگس 

از الان نشونه داره؟ 

چون همیشه از فوقش سه روز قبل علائم نشون میده بدنم

نه من این علائمو ندارم پریودیم اخه ۱۰ روز دیگس از الان نشونه داره؟ چون همیشه از فوقش سه روز قبل علائ ...

نه همون زمان موعد علائم نشون میده الان زوده

نه همون زمان موعد علائم نشون میده الان زوده

به نظرتون الان حالت تهوعمو جدی بگیرم یا بزارم پای ورزش؟ 

و اینکه با توجه به اینکه یه دو سه هفته ای از رابطم گذشته، بیبی چک میتونه تشخیص بده؟

به نظرتون الان حالت تهوعمو جدی بگیرم یا بزارم پای ورزش؟ و اینکه با توجه به اینکه یه دو سه هفته ای از ...

نه بی بی چک نمیتونه تشخیص بده حتما باید از زمان موعد پریود گذشته باشه