2777
2789
دیگه به هیچ وجههه هم حاضر نیسم پشت بمونم پشت دستم داغ شد همین امسالم کاش مجبور نبودمباورت میشه اصلا ...

اره می‌دونم پس من چی بگم آخه کاش منم سنم کمتر بود ولی عاقلانه تصمیم می‌گرفتم درس میخوندم ولی نمبدونم چرا اینجوری میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره می‌دونم پس من چی بگم آخه کاش منم سنم کمتر بود ولی عاقلانه تصمیم می‌گرفتم درس میخوندم ولی نمبدونم ...

علاقه ت به چیه؟

واقعا من بعد گذروندن ببخشید بی ادبیه ولی بگ.ایی های فراوان به این نتیجه رسیدم

به زور نمیشه کاریو کرد به هیچ وجه تا تو نخوای.... من رشتم با علاقه انتخاب نکردم متاسفانه و توش گیر کردم

علاقه ت به چیه؟واقعا من بعد گذروندن ببخشید بی ادبیه ولی بگ.ایی های فراوان به این نتیجه رسیدمبه زور ن ...

ببین می‌دونم پزشکی و دوست دارم ولی میام ب چیزای دیگه فکر کنم میبینم دوست ندارم بعد یهو فاز میگیره میگم ک چی تهش این همه آدم سخت نگرفتن رفتن ی چی خوندن تموم شد رفت 

ببین می‌دونم پزشکی و دوست دارم ولی میام ب چیزای دیگه فکر کنم میبینم دوست ندارم بعد یهو فاز میگیره می ...

وااای فهمیدمت.

سال اولت چقدر خوندی؟ و سال های بعد

امسال بنظرت چیکار میکنی

هیچی حالم بده کلا اصا نمیتونم برم سمت کتاب

بنظره من اولا اصلا غصه سن و.. اینارو هرگز نخور

بعدم امسال حتما انتخاب رشته کن خدا بزرگه هم معدل هست هم کنکورتو... یا یچیز میاری یا بدترین حالت حتما دانشگاه رو برو امسال حتما. آزاد رشته ای که با روحیه الانت جور باشه. بدرد بخور

چند وقت بگذره حتما میتونی تصمیم درست رو بگیری یا مصمم میشی و مرخصی میگیری میخونی یا همون رشتت ادامه میدی خدا رو چه دیدی شاید پیشرفت زیادم بکنی

کارناممو نگاه میکنن دعوام میکنن 😶😂 امسال برای اردیبهشتو ادیت زدم

برای تیر و میخوای چیکار کنی ؟ اگه دروغ بگی اونام فک کنن قبول شدی انتخاب رشته رو چیکار می‌کنی اونوقت مشاور می‌فهمه میگه ک  میدی ب کسی ب مشاور نمیدی انتخاب رشته کنه امسال ؟ 

برای تیر و میخوای چیکار کنی ؟ اگه دروغ بگی اونام فک کنن قبول شدی انتخاب رشته رو چیکار می‌کنی اونوقت ...

خودم انتهاب رشته میکنم تیرم هیچی بلد نیستم 🥱😑 خستم واقعا خسته ، تازه من دوساله که مشاورم دارم سر همین خونه پارم میکنن

نمیگن بده مشاور انتخاب رشته کنه ؟ میخوای چیکار کنی پس میمونی ؟

نه ، اگه شبانه قبول بشم مثلا روانشناسی میرم دانشگاه بعد کنکور میدم اگه تاثیر معدلو بر دارن اگه برش ندارن میمونم خونه باز 🙃 چون سخت میشه اونطوری