2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه آره بابا

یک سال ونیمه رشد نداشته ده سالش بود فهمیدم رشد قدش کند شده بردم وکتر آمپول داد دوتا زدم شوهرم نزاشت ادامه بدم الان ۱۶۶ قدشه یه مدت پیش بردمش حجامت قد سه جلسه گفت ده جلسه بیا هزینش برام سنگین بود نبردم

یک سال ونیمه رشد نداشته ده سالش بود فهمیدم رشد قدش کند شده بردم وکتر آمپول داد دوتا زدم شوهرم نزاشت ...

شبا حتما زود بخوابه ۱۰ باید خوابه خواب باشه روسی ستا ده تایی طناب بزنه 

بسکتبال یا شنا بره 

قدش خوبه داداش منم همسنشه همینه بیشترم میشن 

روزی دوتا لیوان شیر و یکی دوتا کاسه ماست 

سویق سنجد 

سویق شش گیاه براش عالیه

ویتامین دی و آهن بخوره 

ول مهم تر از همه اون خوابه بود ک بهت گفتم داداش خر من گوش نمیده 

🚬
شبا حتما زود بخوابه ۱۰ باید خوابه خواب باشه روسی ستا ده تایی طناب بزنه بسکتبال یا شنا بره قدش خوبه د ...

بدبختی اینه اصلا نشده یه بار شب سر وقت بخوابه اصلا شاید دوسه ساله یه بارم قبل ۱۲ نخوابیده

بدبختی اینه اصلا نشده یه بار شب سر وقت بخوابه اصلا شاید دوسه ساله یه بارم قبل ۱۲ نخوابیده

هر جور شده با زبون با مهربونی با جایزه خرش کن ت این سن یکن ناز پسر مامان و بکش بفرستش کلاس ی سره بیرون باشه خسته شه بیاد بخوابه 

ده شب بخوابه تا ۳ عالی میشه 

🚬