afsanehhhhhhhhhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 706 عنوان خانما کسی بوده طول سرویکسش کوتاه شده با شیاف بالا بره 76 بازدید | 9 پست انومالی رفتم ۲۸ شده گفتن ده روز شیاف و استراحت کن بعد دوباره سونو برو 1403/04/16 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afsanehhhhhhhhhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 706 من انومالی رفتم ۲۳ شده بود وای چقد کم سرکلاژ کردی
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 4746 خواهر من انومالی ۲۳ بود دو هفته استراحت و شیاف شد ۲۷ دوباره ۱۰ روز استراحت و شیاف شده بود ۳۰ بعد پساری گذاشتن براش خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
afsanehhhhhhhhhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 706 خواهر من انومالی ۲۳ بود دو هفته استراحت و شیاف شد ۲۷ دوباره ۱۰ روز استراحت و شیاف شده بود ۳۰ بعد پسا ... برا پساری هم بیهوش میکنن؟
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 4746 برا پساری هم بیهوش میکنن؟ نه خواهرم میگفت خیلی راحت بود میگه یه دقیقه هم نشد مثل معاینه بود الان یک ماه بیشتره پساری گذاشته اصلا اذییت نشده خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
afsanehhhhhhhhhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 706 نه خواهرم میگفت خیلی راحت بود میگه یه دقیقه هم نشد مثل معاینه بود الان یک ماه بیشتره پساری گذاشته اص ... ببخشید هزینش چقد شد؟
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 4746 ببخشید هزینش چقد شد؟ راستش یادم نیست گفت چقدر ولی میدونم بیمارستان محب یاس انجام داده خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
afsanehhhhhhhhhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 706 راستش یادم نیست گفت چقدر ولی میدونم بیمارستان محب یاس انجام داده اها خیلی ممنونم
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 4746 اها خیلی ممنونم خواهش میکنم خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔