2777
2789
عنوان

نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 225917 بازدید | 2754 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم عکسهای من

آرشیدا

آپلود عکس

آدرینا و حسین

آپلود عکس

حسین

آپلود عکس

رها - لیلی - آدرینا

آپلود عکس

آپلود عکس

لیلی - آدرینا - رها - آرنیکا - تایماز - حسین

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

تایماز

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

لیلی

آپلود عکس

رها

آپلود عکس

تایماز

آپلود عکس

رادین

آپلود عکس

رادین

آپلود عکس

معاینه چشم توسط دکتر آدرینا

آپلود عکس

ترانه

آپلود عکس

رادوین و آرنیکا

آپلود عکس

آپلود عکس

ژوان

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

خواهرم و آرنی

آپلود عکس

بهراد

آپلود عکس

آپلود عکس

دیانا

آپلود عکس

مامانا

آپلود عکس

سعیده - شکوفه - ملودی - تبسم - فرزان - سارا - رعنا - میشول - مانینی - رومینا - الی- عاطی

آپلود عکس

مرسی سانی جونم بابت عکسا.میشول پس اون کیه اون وسط نشسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ندیدی خودتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم مثل ارواح افتادم هههههههههه
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
مریم جون کامل عین ارواحم:)))))))).تقصیر ترانه است! نذاشت یه نگاه به خودم بندازم تو آینه!!!!مریم جون تو خوبی دوستم...
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
مریم و عاطی عزیز،عکسای آدرینا و حسین خیییییییلی باحالن. رسما تو همه عکسا درگیرن. البته معلومه آدرینا زوره ها:))))
وووو ووووووووووووووووی چه خوشگلن این دخملا و پسرا ماشالا به تک تکشون خدا براتون حفظشون کنه......ماماناشونم که دیگه لعبتین برای خودشون ....خدایی خداوند رحمان که عروسهای ناز و خانومی به این مادر شوشوها دادهههههه .
2810