2777
2789
عنوان

کمکککک توروخدا رد نکن😮‍💨😮‍💨

112 بازدید | 17 پست

آقا من امسال انتخاب رشته دارم بنظرتون کدوم برم؟ حسابداری؟کامپیوتر؟گرافیک رایانه ای؟

کدوم هزینه ش بیشتره؟ اگه رشته های بهتری بنظرتون هست راهنمایی کنیدد🥲🙏 کلا تو هر زمینه ایی میتونید راهنمایی کنید

فقط چون قسم دادی اومدم نمیدونم گلم 🥲🌻

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۵ فروردین نیستم  سایت خدافسسس👋🏻❤ این کاربر از تاریخ ۱۴۰۳/08/14 قرارِهفته ای یک بار بیاد سایت🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟!🌱 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 این روزا حالم خیلی خوب نیست دعا کنید برام🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم اخه😂🙏

خدا نکنه عزیزم .. ❤️

با مشاور تحصیلی صحبت کنن🥰❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۵ فروردین نیستم  سایت خدافسسس👋🏻❤ این کاربر از تاریخ ۱۴۰۳/08/14 قرارِهفته ای یک بار بیاد سایت🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟!🌱 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 این روزا حالم خیلی خوب نیست دعا کنید برام🫂

ببین درمورد رشته های نظری میتونم بهت توضیح بدم 

تجربی سخته یکم خوبه بازار کار خوبی داره ولی چون داوطلب ها زیاده باید خیلی خیلی تلاش کنی تا به جایی برسی

ریاضی هم رشته خوبیه و سخته مفاهیم رو باید یادبگیری و حفظی نیستند اغلب بازار کار متوسطی داره 

انسانی رشته سختیه و خیلی خیلی مطلب داره که هم باید یاد بگیری هم باید حفظ کنی با توجه به امتحانات نهایی باید خیلی خوب درس ها رو بخونی باز کارش هم متوسطه 

درمورد رشته های دیگه اطلاعات دقیقی ندارم

صحبت کردم فقط رو تجربی مانور میدن میگن تو معدلت بالاس نباید بری سمت فنی

اها نهمی؟؟

راس میگن مدارس کشور مگر یکی دو تا ک برای رشته هنر خیلییی خوبن بقیه مزخرفن.. درست تصمیم بگیر .. بحث آیندته

1
5
10
15
20
25
30
35
40