2777
2789
عنوان

دوستام مدام در حال عشق و حال و بیرون رفتنن ولی من منزوی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست
خوب تو هم از درون اونا خبر نداری،،،،باشگاه برو،شنا،زبان ،،،،

منم میخوام برم 

مثلا دوست دارم با دوستای دخترم بیرون برم 

ولی اونا چون همش با پسرا هستن خیلی پیش نمیاد زمانی که تنها باشن برم باهاشون

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار

گروه ها و سفر های دخترونه خیلی خوبهاما اکیپ مختلط کلا یه چیز دیگه هستخیلیییییی بهترهو حتی دوستی ها خ ...

خو اصلا نمیتونم برای خودم اکیپ مختلط تصور کنم اصلا این مرحله برام قفله و تو کتم نمیره. مذهبیم و این مسئله به خاطر عقایدمه😘

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خو اصلا نمیتونم برای خودم اکیپ مختلط تصور کنم اصلا این مرحله برام قفله و تو کتم نمیره. مذهبیم و این ...

عزیزمم❤️

منم مثل تو هستم خیلی خجالتی به اصطلاح محجوبم 

ولی یکبار توی دانشگاه که پیش اکیپشون بودم دیدم خیلیم فرقی با ما ندارن به مراتب فان تر بودن و خندم گرفته بود از کاراشون 

البته همه ی آدما مثل هم نیستن

منم میخوام باهاشون برم ولی میدونی چیه خانواده ام دوست ندارن توی اکیپ مختلط باشم از طرفی همه ی دوستام ...

هوووف😕

بعضی خانواده ها واقعا معلوم نیست دردشون چیه

به جای اینکه به بچه آموزش بدن و توانا بارش بیارن و حمایتش کنن 

کلا منزوی و افسرده و ضعیف بارش میارن و خیال میکنن این یعنی محافظت 

انسان یه موجود اجتماعی هستش و اینکه توی جامعه بین بقیه انسان ها و هم سن و سال هاش باشه و دوست و رفیق داشته باشه برای سلامت روانش و بهبود کارکرد ذهنش کاملا واجبه

هوووف😕بعضی خانواده ها واقعا معلوم نیست دردشون چیهبه جای اینکه به بچه آموزش بدن و توانا بارش بیارن و ...

چقدر شما عاقل و فهمیده ای 

الان که فکرشو میکنم تفکر شما به مراتب بهتر از پدر و مادرمه 

من هم دوست دارم یک سری چیز ها رو تجربه کنم 

انقد محتاط و ترسو بار اومدم 

ولی می‌دونم که آدم باید چارچوب داشته باشه 

خو اصلا نمیتونم برای خودم اکیپ مختلط تصور کنم اصلا این مرحله برام قفله و تو کتم نمیره. مذهبیم و این ...

اگه بخاطر مسائل اعتقادی هست که دیگه بحثش جداست

آره عزیزم، هرکسی باید اعتقاداتش براش در اولویت باشن🌸 حالا هر اعتقادی که هست

عزیزمم❤️منم مثل تو هستم خیلی خجالتی به اصطلاح محجوبم ولی یکبار توی دانشگاه که پیش اکیپشون بودم دیدم ...

من خجالتی هستم ولی بیشتر احساس میکنم به خاطر حجب و حیاست این حالت. خیلی با آقایون گرم نمیگیرم و اصلا این رو بد نمیدونم بلکه خوشحال هم هستم به خاطر این اخلاق😊 سرسنگین و به قول تو محجوب😅 این افسردگی نیست، این حرکت کردن در مسیر درست اخلاقی و شرعیه❤️

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
اگه بخاطر مسائل اعتقادی هست که دیگه بحثش جداستآره عزیزم، هرکسی باید اعتقاداتش براش در اولویت باشن🌸 ...

👍❤️❤️

من خجالتی هستم ولی بیشتر احساس میکنم به خاطر حجب و حیاست این حالت. خیلی با آقایون گرم نمیگیرم و اصلا ...

میدونی این طوری تربیتمون کردن 

وگرنه صحبت با جنس مخالف و ارتباط در چارچوب باهاشون چه مشکلی می‌تونه داشته باشه با حفظ همون حیا 

نمی‌دونم چرا توی کت خانواده‌ نمیرن

چقدر شما عاقل و فهمیده ای الان که فکرشو میکنم تفکر شما به مراتب بهتر از پدر و مادرمه من هم دوست دارم ...

کلا از نظر روانشناسی 

انسان همونطور که به ارتباط و شناخت و دوستی با همجنس خودش نیاز داره

به ارتباط و شناخت و دوستی با جنس مخالف هم نیاز داره

نه لزوما چیزای رمانتیک و عاشقانه و جنسی

بله اونا هم قسمتی از زندگی هستن

اما همین دوستی و رفاقت های ساده که تفاوتی با دوستی با همجنس نداره، خیلی میتونه توی زندگی هرکس مفید باشه 

باعث میشه در درجه اول به چشم انسان به هم نگاه کنیم و همدل تر بشیم

نه فقط به عنوان سوژه جنسی و موجود فضایی که هیج گونه ارتباط معمولی نمیشه باهاش برقرار کرد و دچار ترس و انزوا و ... بشیم

اینجوری بعدا تو زندگی با یک غیر همجنس اصلا اتفاق خوبی برامون نمیوفته

کلا از نظر روانشناسی انسان همونطور که به ارتباط و شناخت و دوستی با همجنس خودش نیاز دارهبه ارتباط و ش ...

من به شدت باهاتون موافقم 

میدونید مشکلم چیه ؟اعتماد به نفسم پایینه و مثلا کسی هستم که قبل ۹شب باید خونه باشم و این محدودیت هام باعث شده به غرورم بر بخوره توی اکیپ های مختلط 

چون جلوی دخترا آدم راحته ولی پسرا ن

دختر مناسب و موجه من دانشگاه آزاد درس میخونم تمام دختر ها توی اکیپای مختلط هستن اطرافم دختر تکو تنها ...

نگفتم تنها

گفتم سالم و موجه عزیزکم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲