2777
2789

داستان زندگیم رو قبلا به خیلیا گفتم و گفتم که یک دونه کاربری هم ندارم زیاد دارم پنج ساله که یا یک نفر بودم تاپیک هم زدم چند وقت پیش کلی بهم فوش دادین و تهمت زدین 

امیدم این بود که خیلی چیزا بهتر بشه خیلی چیزا همه چیش قیافه و اندام نیست 

بهم پول نمی‌ده فقط بهم امر نهی می‌کنه ی سکه پارسیان برام خریده  ۳۰۰ سوت دائم منت همون رو میزارع تو سرم 

هیچی بهم پول نداده توی این پنج‌سال حداقل امر نهی نکنه 

حالا ولم نمیکنه ک می‌خوام برم میگه توی جایی که کله سگ بجوشه همچنین چیزی 

خدایا چیکار کنمممم چیکار کنم خدا شماها میگید چیکارذکنم ؟

این ک رل زدمم چرا باهاش گفته بودم شیش سال پیش دونفر همزمان بهم تجاوز کردن منم به خاطر شرایط فک صورت و سن کمم (۱۶سال ) بعدش این اومد بهم پیشنهاد داد که از من خوشش اومده 

حالم خیلی بده توی این پنج‌سال بزلم با مناسب بی مناسب کادویی گرفته که بیشتر لوازم آرایش بوده 

یه بار هم سکه پارسیان 

ولی پول بهم نداده خودمم نخواستم ولی حالا که نه میزاره کار کنم نه پیشرفت به فکر افتادم که پول خیلی مهمه 

تازه خودم چند بار بهش قرض دادم که هیچ موقع هم پس نداده 

حالا که می‌خوام خوب باشم چرا خدا نیست که کمکم کنه ؟ چیکار کنم راحت بشم دیگ دارم ب فکر خودکشی میوفتم

عزیزم خدا بزرگه خدا بخشنده اس مهربونه ازش از ته دل بخواه کمکت کنه چله بردارم ختم بردار یه سوال یعنی تو بهت تجاوز شده الان دیگه دختر نیستی ؟ 

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.