2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله متاسفانه....توروخدا دیگه نخور یه عمر پشیمون میشی عزیزم😞

چرا عزیزم؟من فقط یکبار تا حالا خوردم خیلیم نگرانم از بابت عوارضش واقعا عوارضش خیلی وحشتناکه؟

چرا عزیزم؟من فقط یکبار تا حالا خوردم خیلیم نگرانم از بابت عوارضش واقعا عوارضش خیلی وحشتناکه؟

خیلی...حداقل ساله دو تا سه تا میتونی بخوری...

منه احمق نمیدونستم خیلی عوارض داره مدام مصرف کردم...الان ک 8ماهه نخوردم اصلا و تو اقدامم مدام رحمم درد میکنه پریدام دردناک و غلیظه تاالانم هیچ خبری از بچه نبوده..پارسال ک رفتم دکتر گفت دیواره رحمت از بین رفته مثل زنان یائسه شدی😞

خیلی...حداقل ساله دو تا سه تا میتونی بخوری...منه احمق نمیدونستم خیلی عوارض داره مدام مصرف کردم...الا ...

خب من فقط یکبار تاحالا خوردم یعنی منم نابود شده رحم و...؟باهمین یک بار

ن عزیزم با یکبار نمیشه..فقط دیگه نخور

میشه تروخدا جواب این سوالمو بدید من این ماه مجبور شدم به فاصله ۲۸ روز دوبار قرص اورژانسی مصرف کنم و کلا میشه سومین بار توی یه سال ک مصرف کردم امکان داره همچین مشکلی مثل شما برام پیش بیاد حقیقتا ترسوندی منو 🥺🥺🥺

میشه تروخدا جواب این سوالمو بدید من این ماه مجبور شدم به فاصله ۲۸ روز دوبار قرص اورژانسی مصرف کنم و ...

ن عزیزم با فاصله های زیاد مشکل نداره.حدنرمالشم 3بار درسال هست.

من مصرف مداومم بود.ولی بجای اورژانسی هم میتونی 4تاال دی همون لحظه بخوری 4تا هم12ساعت بعد.کارهمونومیکنه ولی با ضرر خیلی کمتر..نخور دیگه دمنوش های پاکسازی رحم بخور