leylajoni مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1573 عنوان مگه تایپک من خار داره خیلی بی وجدان هستین من همیشه تو تایپکاتون هستم 75 بازدید | 9 پست لطفا برید تایپک یکی مونده با آخر دختری از دیار اهواز🫠 کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐 1403/04/16 | 16:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afsongar2000 عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1318 ینی چی بی وجدان هستین درست صحبت کن کسی ضامن تو نیست ک قطعا بیاد تو تاپیکت😐 خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
leylajoni مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1573 ینی چی بی وجدان هستین درست صحبت کن کسی ضامن تو نیست ک قطعا بیاد تو تاپیکت😐 اعصاب نداری🫠 دختری از دیار اهواز🫠 کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
vali1375 عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1771 کدوم تاپیک؟یکی مونده به آخر یعنی چی؟موضوع تاپیکتو بگو.در ضمن شما رو تا حالا تو هیچ تاپیکی ندیدم به چه حقی توهین میکنی به بقیه؟مگه لطف میکنی میری تو تاپیک بقیه؟
vali1375 عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1771 ینی چی بی وجدان هستین درست صحبت کن کسی ضامن تو نیست ک قطعا بیاد تو تاپیکت😐 والا
leylajoni مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1573 کدوم تاپیک؟یکی مونده به آخر یعنی چی؟موضوع تاپیکتو بگو.در ضمن شما رو تا حالا تو هیچ تاپیکی ندیدم به چ ... بی وجدان توهینه؟؟؟؟وااا هیچی بیخیال ممنون دختری از دیار اهواز🫠 کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
afsongar2000 عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1318 اعصاب نداری🫠 دارم والا اخه عزیز من ینی چی بی وجدان هستین😐😂 خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
leylajoni مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1573 دارم والا اخه عزیز من ینی چی بی وجدان هستین😐😂 والا من ندیدم تا به حال کسی از بی وجدان ناراحت شده باشه 🫠به هر حال اگه ناراحت شدین معذرت دختری از دیار اهواز🫠 کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
vali1375 عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1771 بی وجدان توهینه؟؟؟؟وااا هیچی بیخیال ممنون نه تمجیده،اگر تمجیده پس ما هم به تو میگیم خیلی بی وجدانی که تو تاپیک های ما نیومدی
leylajoni مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1573 نه تمجیده،اگر تمجیده پس ما هم به تو میگیم خیلی بی وجدانی که تو تاپیک های ما نیومدی اولا که من ناراحت نمیشم کلی اینجا چیزا بهم میگن که به منم گفتن ولی هیچ وقت اینجوری برخورد نکردم فضای اینجا دوستانس دوما اگه ناراحت شدید معذرت میخوام دعوا نداره دختری از دیار اهواز🫠 کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐