2777
2789
عنوان

دخر کوچوی همسایه مامانم💫

219 بازدید | 11 پست

خیلی کوچیک نزدیک سه سال و نیمشه ....خیلیم شیطون و دوست داشتنیه با لحن با نمک مثل انیمیشن ها حرف میزنه

داداشش دوست داداشمه .....داداشم از در خونشون رد میشه این دختر کوچولو میاد جلوش باهاش حرف میزنه حتی چند بار شیطونک کوچولو بهش گل داده🌺اون روز پشت سر من راه میرفت اومد پرسید خاله فلانی(داداشم)کجاست چند روزه نمیاد ردشه...منم خندم گرفته بود

حالا داداشم دیده بهش گفته کجا بودی ناراحت شدم نبودم ....بعدم نگاه اطرافش کرده گفته تا داداشم نیومده بگو کی با من ازدواج میکنی...وای خدا خیلی خوردنی و شیرینه این بچه خیلی بامزس👧

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

عزیزم😍😍😂😂 کی با من ازدواج میکنی😂😂😂

إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ 🦋 - یادت باشه هیچ رشدی بدونِ درد ، وجود نداره ؛🕊 - باشد که روزگار بچرخد به کامِ دل !🌿 - نظراتمو در حد یک نوجوونِ دهه هشتادی بخونید . 🖐🏼 - تیکرِ پایانِ تابستون ❤️‍🔥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بچه منم سه ساله و نيمه است

ولي كلمه ازدواج اين چيزارو نيمدونه والاع

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
مبارررررک 😍😍😍😂😂

داداشم خودش خندش میگیره میگه بامزه بوده لحنش

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عزیزم😍😍😂😂 کی با من ازدواج میکنی😂😂😂

منم خیلی برا بامزه بود به خصوص که اخرش گفته فعلا حرفامو به داداشم نگو

وای عزیزمم😂😂

دهه نودی به روایت تصویر

الهیییییی داداش شما چن سالشه؟😂نه چک زدیم نه چونه عروس اومدتوخونه😍😂💘

داداش من دبیرستانیه ولی چون بچه کوچیکا رو خیلی دوست داره کلی رفتارش خیلی باهاشون خوب و مهربونه

مامانم دیدش خندید کوچولو خجالت کشید صورتش مثل هلو شده بود💫