2777
2789

نمخام بنده ی ناشکری باشم. ن خدای نکرده. بابت هر لحظه زندگیم خدارو هزاران بار شاکرم. ولی باور کنید منم ب همون نتیجه ای رسیدم ک دوستمون اول تایپک گفتن.  خدا بخاد میده نخاد نمده. یسال تمام نماز شب خوندم. سوره واقعه. وتمام ذکرهایی ک در مفاتیح و حتی گوشی کانال های مختلف بودو پیدا کردم و انجام دادم. بله شکر خدا روزیمون زیاد شد ولی ب مقدار روزیمون مشکلاتمون چند برابر شد. اصلا قبل ایکه پولی  ک قراره ب دستمون برسه، مشکلاتش ب دستمون میرسه. شاید قبلا ک بی پول بودیم این همه مشکلات نداشتیم بنظرم نباید بیشتر ازون چیزی ک خدا خاسته ازش بخایم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من اولین باره تو سایت شنیدم که چله (نادعلی کبیر)بگیری تا ۴۰روزنشده حاجت میگیری. منم گفتم بزار ...

منم نمیگم دعا تاثیر نداره 

دعا سرنوشتو عوض میکنه 

من منکر دعا نیستم

من میگم هیچ گدایی با دعا قارون نمیشه البته بلا نسبت منظورم اینه که هیشکی با دعا ثروتمند نمیشه 

کسی که خدا گنجشک روزی آفریدش همینه که هست

ازدواجم قسمته به نظرتون

اینم قسمته 

کسی که از اول خوشبخت باشه خدا واسش اینو خواسته هی شبانه روز نشسته دعا دعا که من شوهر میخوام 

البته دعای مادر خیلی در آینده تاثیر داره منم منکر دعا نیستم میگم دعا قطره چکانی کار میکنه اقیانوسی کار نمیکنه