2777
2789
عنوان

من جدال شیطان و نفس خودم رو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 55 پست
منگ بیدار شدم امروز یه کم دیرترنزدیک نماز اینقدر خوابهای خوب میاد که سرگرم بشیم و از نماز غافلخدارو ...

قبول حق❤️

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه در کل میگم وقتی هوا روشن بشه یا چی؟؟؟

سلام عزیزم برای هر شهری متفاوته تو گوگل سرچ کنی میاره، تا طلوع آفتاب وقت هست

یا برنامه باد صبا رو نصب کن تو اون اوقات شرعی هر روز رو میبینی

اسی قبول باشه

موقع خواب ایت الکرسی بخون روحت رو به خدا بسپار هرشب

به نظرتون واقعیه؟ من واقعا میترسم و نمیدونم چاره اش چیه

راستش حدود یه سال پیش اخرشب یه جایی رفتم حموم که بعدا فهمیدم  تو اون حموم حضور داشتن ( جن کافر )

داستانش از این قرار بوده که اونجا ( خونه ی ییلاقیه) قبلا یه درختی داشته که اینها زیرش زندگی میکردن ، مردم این درخت رو قطع میکنن و سالها بعد زمین خریداری میشه و تو اون زمین خونه ای ساخته میشه و بعد یکی از کسایی که علم اینکار رو دارن گفتن تو حموم اون خونه ساکنه

راستش من از قبلش یه چیزهایی شنیده بودم اما نه قبلش نه بعدش اعتقادی نداشتم تا اینکه چنین چیزی واسم پیش اومد

همش میگم نکنه از اونموقع بوده باشه و واقعا وقتی بهش فکر میکنم تموم وجودم پر از ترس میشه و نمیدونم باید چیکارکنم🥲

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.
به نظرتون واقعیه؟ من واقعا میترسم و نمیدونم چاره اش چیهراستش حدود یه سال پیش اخرشب یه جایی رفتم حموم ...

سمت خدا و قران بری هیچکاری نمیتونه باهات کنه عزیزم، سوره جن زیاد بخون ، بقره توی خونه بزار پخش شه، شبم داری میخوابی اگه ایت الکرسی بلد نیستی خلاصه هر سوره ای بلدی بخون و حتما حتما بگو خدایا روحم رو به خودت میسپارم 

سمت خدا و قران بری هیچکاری نمیتونه باهات کنه عزیزم، سوره جن زیاد بخون ، بقره توی خونه بزار پخش شه، ش ...

ممنونم عزیزم❤️

حالا بابت اون خونه به نظرتون باید چیکار کنیم؟

راستش ویلای ییلاقی خودمونه🤦🏻‍♀️

گفتن نزدیک مغرب بشینید تو حیاط خونه 

در حیاط رو باز بذارید و قران بخونید و باهاش صحبت کنید و بگید من میدونم که اینجایی و باید بری و این حرفا

اما نه کسی جرات چنین کاری رو داره 

نه اعتقادی به این چیزها داریم و همسرم میگه همش خرافاته

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.
ممنونم عزیزم❤️حالا بابت اون خونه به نظرتون باید چیکار کنیم؟راستش ویلای ییلاقی خودمونه🤦🏻‍♀️گفتن نزد ...

منم نمیدونم ، بهتره از یه کارشناس قرانی کمک بگیرید

ممنونم عزیزم❤️حالا بابت اون خونه به نظرتون باید چیکار کنیم؟راستش ویلای ییلاقی خودمونه🤦🏻‍♀️گفتن نزد ...

منظورم کارشناس مسایل دینی